![]() |
@Michael Jackson
True -.- |
Nowa rozdzka dla magow i druidow lub zwiekszenie zasiegu tempest roda.
|
cos...
w nastempnym update powinni zrobic cos dla druiduw i sorcw:p
|
Nie umiem expic ?!?!?!? No kutwa ale zeby sie wbic na dragi to 5 dni przed trzeba rezerwowac!!! tak samo hydry i inne dobre mniejsca do expa!! A taki palek i najt mają od chuja mniejsc do expa i kurwa nigdzie nie ma wasta WTF?!?!?!?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak,a najlepiej to napisz maila do Cipsoftu i napewno oni to wykonają.Rotfl!Ja też mam własne propyzcje ale po co o nich że tak sięwyraże piepszyć skoro to nic nie da,a modki będą mieli więcej pracy.A tak btw.to torg to taki śmietnik
Ha Ha Pozdro dla tibia.peel8o |
Mojim zdanie mogli by dodac noszenie dwóch broni jednorecznych. To by była fajna rzecz a tak ogulnie nic w Tibii mi nie przeszkadza.
|
Cytuj:
|
Jezeli byloby noszenie dwoch broni jednorecznych to jaki sens mialo by noszenie jednej dworecznej:/(Lepiej nosic 2 sovy niz 1 avenger:/)
|
do tego trade na serio dobra zecz
balansacja postaci to powinni zrobic knight zmniejszyc Hity ale powiekszyc obrone on ma byc twardy Paladyn wywalic speary z gry chodzi mi o to zeby nimi nie dalo sie expic bo paladyn z lukiem mi sie kojazy nie spearami Sorcerer powiekszyc Hity mniej wiecej tak : lvl*1 mlvl*6 wtedy wszystko zalezy od mlvl a hity sa wieksze Druid to samo co sorc tylko dodac jakies czary ofensywne zwiazane z natura @down gralem Knightem przed upem i po dlatego nie mow ze mu nie zwiekszyli hitow na 80lvlu moj kolega wali z royal axe po 300 i exori gran 400+ razem w turze moze udezyc 700 tyle co sorcowie z sd Knight ma jakos duuuzo wiecej hp to nie mow ze to jest oplacalne dla profesji magicznych... |
Cytuj:
Pewnie kolejny ktory mysli ze knight to regularnie hity po 200-300 uderza, a leczyc to sie juz wogule nie musi ! Za duzo ci koledzy na podwórku naopowiadali... |
Paladin'Popek: chyba jestes nienormalny jezeli chcesz knightowi zmniejszyc hity. Knight dalej w pvp bije bardzo slabo, wczoraj mnie bil 130ek z 92 sword - srednia po 2 minutach bicia? ok. 20hp.
Zauwaz ze sorc 33lv bije 33hp srednio z rozdzki. I ty chcesz jeszcze kightowi zmniejszyc hity? Nie dosc ze sorc/druid/pal omijaja shielding, a knight jako jedyny nie - to ma jeszcze bic slabiej? Chyba cos masz nie rowno=] Dobra Niech sorcowi zwieksza hity lv*1, mlv*6 - ale knight tez tak ma miec lv*1, melee skill*6 zeby bylo sprawiedliwe=] Wtedy to juz bedzie plakal na maxa=] |
Co do tego , że po 5 sekundach by nas wylogowywalo , to bezsens.
Bo jakbym stracił wszystkie swoje uhy , to z nadzieje na przezycie resetnal bym poprostku kompa. |
No to nie 5 sekund ale można ustawić od biedy 30 sekund. Tyle może na farcie przeżyje jak mnie kicknie przy głupim slimie=]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A sorc na 33lv by ci walił 33hp średnio, więc mocniej niż knight 35lv (do tego nie musiał skillować). Do tego dochodzą jeszcze combo z czarów lub z sd. Knight ma tylko exori które jest mizerne.
|
Chyba był już temat (przyklejony, coś w stylu: Co byście chceili w nowym update?), jeśli jednak się mylę to z tego można by zrobić coś takiego, otwarte, i nie tylko komenty do pierwszego posta. Ale i tak to tylko koncert życzeń... Cip nic nie zrobi...
Moje propozycje :P : -Jazda konna (phi, znając Cipy zrobili by to only pacc) -zmniejszenie mocy różdżek (coś w stylu, zamiast same rzucać czary po prostu zwiększają moc rzuconych przez maga zaklęć z żywiołu różdżki) -Obrażenia od lodu (co za tym idzie zaklęcia itp.) -outfit maga bitewnego (jakaś lekka zbroja i bez tej wieśniackiej brody, przecież mag nie musi być stary) -no i oczywiście nowe potwory (Czarne i złote smoki!), wyspy (smocza wyspa, smoki roxx!) itp... I love koncerty of życzenia... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |