![]() |
Proste, Maple Story/Ghost Online ;) To są gry 2D, a wy mu zapodajecie grami w 100% 3D. A jeżeli masz słabego kompa (jak ja ;) ), jak już ktoś wcześniej wspomniał to polecam Diablo II Lod, prywatne realmy (jeżeli nie chcesz wydawać kasy na orginał).
|
priv realmu sux nic nie doruwna klimatowi bnet
|
Gram w WoW-a na serverach Blizza
Gdy przez jeden miesiąc nie miałem kerty pre-paid chciałem zobaczyć pirackie servery. Szok... Plusy: -Na funserverach możesz poczuć się jak lvl 70(choć tylko przez godzinę) -nic nie płacisz. (taa, dlatego na nich gracie? 8o) Minusy: -Buuuugi -Są to servery nielegalne -są nietrwałe (często admini nudzą się być takim Bogiem) -na większości nie gra zbyt wielu ludzi (a WoW-ie gra w grupie ma wielkie znaczenie) Jak na nie patrzysz to chcesz wrócić na global B) A jeśli chodzi o gry 2D to maplestory - ale lepiej pograć w MU, Metina 2, Silkroada, Kal-a (i ch klienty zajmują mniej miejsca na dysku a są o wiele lepsze) |
Cytuj:
|
Mi osobiscie po wakacjach (pewnie przez hacka, ale co tam) znudzila mi sie Tibia i przerzucilem sie na MS (Maple Story). Gierka bardzo ciekawa, polecam ;-)
|
Cytuj:
|
[quote=Lord Dreathan;1660622]O wszystko jasne
3 miechy grałem na oryginalnym kicha ;/ zamulona gra |
Cytuj:
Cytuj:
*topic Jak juz ktos up powiedzial. Probowales moze Lineage 2? Jak ni to sprobuj jesli nie chcesz WoW'a ;) *dałn Kij Ci we kszypa cifko !!11!1!!!1!!11!!1111 ;d |
Wy ludzie od WoWów i tych innych nie widzicie, że on chce grę 2d w stylu Tibii? Drugiego takiego pixelka nie znajdziesz ;d
|
Gate Online. Może dojdzie do wersji 0.30 i załapiesz sie na beta testy.
|
Runsecape , grasz w przeglądarce , 3D grafika i mniej więcej chodzi o to co w tibi tylko level dostajesz jeszcze za skillowanie :)
|
graj w runescape albo ragnarok czy jakos tak mi sie te gry jakos nie spodobaly ale moze tobie przypadna do gustu
|
Gacie na linie, ee.. iran? uu źle??
Dwie gry które są na poziomie: Beta testów (kuc was nie puści zapomnijcie. Musicie byćw GO teamie :P :P. W każdym razie do 1 października zrobi. ^^) i w poszukiwaniu (buj Koder 15 GJEPE!!!1111) Runespace to małe G. |
MMORPG Margonem
A grałeś może w Margonem www.margonem.pl. Polskie MMORPG 2D przez przeglądarkę, darmowe.
|
Cytuj:
twórcy gry nie znają nawet poprawnej polszczyzny przykład: Cytuj:
|
Yoyage Century tumasz wiecej http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107044
|
Cytuj:
(z b różnych krajów), są eventy, casle sige, random RB party, wojny clanów itd. itp. Więc można bawić się na privie prawie tak dobrze jak na oficjalnym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |