![]() |
Widzisz tutaj jakieś kłótnie?
|
Co myślicie o tych ciaglych disconnectach i freezach? Mnie po prostu cos takiego irytuje, bo nie moge spokojnie ze znajomymi polowac na potworki :<
|
To co mówię ludziom na helpie:
You should read CM Tavaren's thread about current problems: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1840498. Dziś tylko 1 kick, jak wlazlem na ramp. A tak to zero lagów, gra się bezproblemowo ^.^ |
Nie wiem czy to się nadaje do tego tematu, ale odkryłem, że po Sebalusie swojego chara sprzedaje Malajaga, co się z tymi polskimi graczami dzieje ;/
http://allegro.pl/item249430119_tibi...5_okazja_.html |
Jak najbardziej się to nadaje. Co do aukcji. Początkowa cena jednak za wysoka ;]
|
Hono@
malajaga od dawien dawna probuje sprzedac postac, a ten link co pokazales, to najprawdopodobniej oszust, ktory sie pod nia podszywa ;d |
@kfad też tak myślę wystarczy popatrzec na screeny - stare grafiki rh boltów itp jakby oferta była świeża byłyby i świeże screeny
Ciekawe ile sabek chce za tego chara:D I czy są jeszcze masskicki<czy wczoraj wieczór były? |
A wiec, widzac sytuacje w temacie poswieconemu zdjeciom z pacery, postanowilem urzadzic glosowanie, kogo uwazacie za najwiekszego 'nooba' pacery, prosze zglaszac swoje propozycje ;)
|
Diableski Adrian - nie wiem czy jeszcze gra, ale pamiętam, że całymi dniami lurował moby.
|
ma ktoś pomysł na nuba?
"" JEST takich kilku bardzo miłych polaków moze ma ktoś pomysł jak ich nauczyc kultury?
:( |
A co ma lurowanie potworów do braku kultury? To czyste noobostwo
|
hihi a kuku : >
pamiętacie jeszcze niejakiego Lusifera ? : < < |
Nie... XD
|
Noob? Mówią, że [CHAR]Serdar[/CHAR], chociaż mnie nic nie zrobił, był zawsze miły.
[CHAR]Galavagna Dunio[/CHAR], lurer, scammer, złodziej i wszystko co najgorsze. Kilkakrotnie próbował zamykać mnie, moich kolegów i innych w zbrojowni Kazz oraz na guardach u Kruzaka. Także lurował guardy w kopalniach, kradł loot. |
Polacy ;|
Jak tu sie nie wkurzyc jak najlepsze ziomki rodacy bija ci wszystko ;)
Polecam sprubować :baby: |
Cytuj:
sprubować ? chyba SPRÓBOWAĆ ale co mamy spróbować ? |
Cytuj:
|
Lol
Cytuj:
Koleś to jest temat kto poprawi wiecej błędów czy co myslisz ze specjalnie bede czytał 4 razy to co pisze i sprawdzal bledy? Pisze szybko zeby podzielic sie swoimi uwagami i poczytac co inni o tym mysla 8o Buhahah Pisze tylko ze Polacy nie sa wyrozumiali i nie rozumia słow ja tu expie bo nie ma prywatnych expowisk :o ale jak jakies br ci sie wpieprzaja na respa a oni to zobacza to juz tez biegna bo tamci moga to pl tez ; \\ żal...... |
Cytuj:
2. Rozumieją, a nie rozumią... ściągnij ff, od razu błędy poprawia. 3. Znaki interpunkcyjne też nie bolą PS.: Nic z Twojego posta nie zrozumiałem, napisz to jeszcze raz, to może coś do mnie dotrze... |
zal........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |