![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Temat ciekawy, nie powiem, w koncu rozni sie od "oh noes, ukradli moj stuff!". ale ciezko wplynac na ogol...
|
ten artykul jest po prostu smieszny tak jak ty. nie widze w nim jakiegokolwiek sensu. czytajac to szanowalem cie do czasu kiedy dotarlem do fragmentu gdzie piszesz ze jestes czy czujesz sie lepszy od jakis okreslonych osob. z takimi osobami polacy walczyli w wojnach nie wiem czy pamietasz a powinienes, tak swietnie przeciez znasz nasza historie. w ogole to polowa tych argumentow jakos mnie nie rusza. przyklad takiego Kubicy jest przynajmniej nie na miejscu. co z tego ze jezdzi dla niemieckiego teamu jak na jakis polski team sie jeszcze nie natknalem? argument o tym ze polacy robia bledy w pisowni. hmmm mysle ze tego czy szwedzi lub brazylijczycy robia bledy gdy posluguja sie swoim jezykiem nie wiesz. a angielski mnie nie obchodzi. rzadko spotykam sie z tym zeby jakis polak przynajmniej srednio znajacy angielski robil 5 bledow w jednym zdaniu. co do tego co pisales na temat znajomosci angielskiego u polakow... hmm ok te ~20
lvle moze ograniczaja sie do tych podstawowych zwrotow... tak samo jak te same lvle brazylijczykow lub pewnie szwedow z ktorymi nie mialem raczej przyjemnosci grac. przyklady dialogow? (wszystkie dzisiejsze) XXX:i hunt here JA:how long? XXX:10h JA:You are crazy? ;) XXX:no, br --------------- JA:hey i go to carlin but i back here ok? XXX:br pls :/ moglbym jeszcze pisac dlugo kontrargumenty ale bym troche tu siedzial a przeciez musze sie nauczyc na polski i historie ;) |
Nigdy ale to przenigdy wiecej nie bede grał na servie niemieckim a dlaczego gra tam najwiecej polaków servery te są bardzo smieszne przepełnione pa zlodziejami i tym podobne wole naprawde trzymac ze szwedami czy tam brazylami niz z polakami bo oni dla paru gp potrafia Cie nawet okrasc po dlugim czasie znajomosci :) ja sie wstydze ze jestem Polakiem.
i mozecie o mnie mowić co tam chcecie :o ale polska to juz powoli robi sie jedno wielkie gówno... |
Cytuj:
Relacje przedstawiaja sie tak, ze 14-16 letni Holender gada lepiej po angielsku niz przyzwoity gosc z tytulem magistra w naszej koffanej ojczyznie. |
@Rafayen
"Ja sie wstydze ze jestem Polakiem." Powiedz to tym, którzy walczyli za Polskę w czasie wojny, ok? @Vil Jak miałem okazję porównać poziom nauczania nasz z innymi krajami europejskimi to mogę śmiało stwierdzić, że jesteśmy pod tym względem mocno do przodu. Niestety w tyle z językiem. I proszę Cię, nie pisz 'koffana ojczyzna', jaka by ona nie była jest naszą ojczyzną, do której trzeba czuć szacunek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co smieszne mam 100% sredniej na koniec 6 tygodni nauki z matmy jako jedyny z klasy... dobrze ze wyniki podaja kodem ucznia a nie nazwiskami :P moge sie ukrywac |
Cytuj:
Mówisz, że trzeba czuć szacunek? Chyba nie ma takiego nakazu tym bardziej, że szacunek to jedna z tych rzeczy, której się nie wybiera. Jeżeli ktoś nie czuje dla Polski szacunku, to nie może tego zmienić 'od tak' w zależności od korzyści w danej chwili. Btw. niby czemu trzeba mieć ten szacunek? Tylko dlatego, że się w tym kraju urodziłem? To jakbym się urodził w innym to musiał bym szanować ten inny? (Mówię o szacunku szczególnym, gdyż taki zwykły powinno się mieć na starcie do wszystkiego). Imho bez sensu. |
@up
Cytuj:
|
Soru, ja polaczkiem nie jestem, a mnie też nie chcieliście T_T.
Co do artykułu i twórcy tematu, ja osobiście też znam wielu Szwedów i wolę się osobiście trzymać z nimi, bo są: inteligentni, lojalni i przyjacielscy, niż z polaczkami co albo cie zdradzą albo oleją w potrzebie. Co do walki narodowości w grze, sorry ale to jest kurwa głupota. Może jeszcze pojedźcie do Szwecji/Brazylii czy Hiszpanii i się zacznijcie po mordach na*******ać? Ach, i co do RLu to tak, uważam się za patriotę, głównie z powodu ludzi, którzy poświęcili życie za wolność naszej ojczyzny, ale RL to RL, a gra to gra i musicie to zrozumieć... Kthxbye |
Cytuj:
A kto Cię nie chciał, ten Cię nie chciał.;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |