Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aldora war, EM sneak attack 220ek z EM pada!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148650)

Crille 24-09-2007 21:14

Nemtor sucks

eVo 24-09-2007 22:57

sory ale nie moglem sie powstrzymac XD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RickyLove (Post 1666589)
Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:

kurwa mac odezwal sie el0 el0 pro evuler gajmer ktory wie wszystko co sie dzieje na aldorze a zapewne gra na aldorze od pol(?) roku jak ktos juz tam poweidzial na ankh nemtor zostal spingowany a ty od*******asz szope ze "padl jak noob" a niby co mial robic jak kurwa sie ruszac nie mogl??? moze zanim cos napisziesz to pomysl a nie kurwa najpierw piszesz a pozniej(?) myslisz(?) jezeli masz czym wogole ^^
co do masakrowca na edron coz kazdemu sie moze zdarzyc ze sie utamo skonczyla czy cus -----'

co do filmu niezla akcja ^^

Nacpany_Wlodek 24-09-2007 23:06

Nie rozumiem jak można non stop dostawać baty, fakt walka z no-liferami jest trudna, ale mimo wszytsko..

vns.rlz 24-09-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1666856)
Nie rozumiem jak można non stop dostawać baty, fakt walka z no-liferami jest trudna, ale mimo wszytsko..

zal hooj ci do tego ile ktos gra moze grac 1h a moze 24h to kazdego sprawa.

Ankel 25-09-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1666856)

Jakimi no-liferami, rotfl czlowieku ogarnij, zaczela sie szkola wiekszosc osob siedzi w domu, wystarczy kilka sygnalow i jest ekipa.@spy dzieki poraz kolejny.B)

Smoluk 25-09-2007 09:06

Cytuj:

Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:

Tak jak powiedzial kolega wyzej, Nemtor zostal spingowany. Nawet jest gdzies film na youtube.com, na ktorym to dobrze widac.
Widac ze ty wszystko wiesz najlepiej. :)
Pozdro

Nacpany_Wlodek 25-09-2007 16:56

@vns.rlz

Po 1 "zal" juz dawno nikogo nie smieszy.
Po 2 pisze się "ch.uj" nie "hooj"

@Ankel
No dobra, nie wszyscy, ale z 20 ostro na*******a jak wykazuje pskonejott.

Pan Kracy 25-09-2007 17:57

Cytuj:

a ty to już jesteś największy pro pvp master hail! strzelasz pewnie lepiej niż Chuck Norris!!!

Ancient900 25-09-2007 18:09

@RickyLove
Widać że nie odróżniasz kogoś spingowanego od kogoś bez pvp, a nawet jeśli Nemtor spieprzył sprawe przy swojej śmierci to wypadek przy pracy, nie to co Mavadoni (gdyby był w wojnie od początku to już by do 100 dojechał;o ).

Co do tego że z CO zawsze jest więcej osób online niż z EM, duży wpływ ma na to liczebność obydwóch gildii (moja własna opinia, mogę się mylić).

Mi'chael 26-09-2007 18:44

Według mnie nikt nie powinien mówić że ktoś ma najlepsze pvp skoro gracie tylko na jednym świecie lub oglądacie z tego filmiki są tez inne dobre światy i nie mam na myśli tylko tych dobrze znanych (antica aldora furora) bo tylko takie ludzie oglądają. A filmik dosyć mi się podoba.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16.