![]() |
Jestes na tyle dorosly by palic, a na tyle dziecinny, ze boisz sie wziasc za to odpowiedzialnosc?
|
Odmow poddania sie badaniu - przeciez nie moga Cie zmusic.
|
Cytuj:
A jemu nie o to chodzi :P |
@up
Myślisz nie w tą stronę. |
Inhaluj się azbestem.
@up: ale do takiego kręcenia trzeba mieć trochę charyzmy, a gość raczej dużego modyfikatora nie ma. ;p |
LMAO!111 Masz 15 lat (PIĘTNAŚCIE!1111) i palisz dopiero od miesiąca? Ale tY jesteś nietrendi ojejciu!11 Ja i moi qmple palymy jusz od podstawuwki zioło!11
A poważna część posta: dokładnie to, co powiedział By$iu. No i - palisz/nie palisz, tWOJA sprawa, ale to ani fajne, ani przyjemne, a tylko życie skraca i pieniądze zabiera. Wyobraź sobie, że popadniesz w nałóg, będziesz palić 1-2 paczki dziennie. Miesięcznie jest to ~180-360 złotych (mówię o szlugach z górnej półki, przyjąłem cenę 6 zł, niby można palić Bezrobotne bez filtra, co jest w sumie opłacalniejsze, bo nie dość, że taniej, to krócej palić będziesz, bo szybciej umrzesz). Rocznie - 2160-4320. W ciągu, powiedzmy, 20 lat - 43200-86400. Można kupić pożądny samochód... @'frazeologizmy' - u mnie w gimnazjum kumpel się zawsze kumpla pytał, czy idzie przyj*bać w płuco na tej przerwie ;> Sam nigdy nie paliłem i nigdy palić nie będę. |
Cytuj:
|
Tak,
mnie w szkole to samo , u mnie 85% dziewczyn jara szlugi -.-" w mojej szko,e etz by sie takie abdanka przydaly ; )(2gim jestem) ,od 1 juz paliły tyle ze mniej
|
Cytuj:
najlepsza odposiwedz to paląca rodzina.. |
Cytuj:
Wytrzymałem gimnazjalne 'omuj jakie to trendi', w LO na razie nie zauważyłem, żeby ktoś palił dla szpanu. Bo jak ktoś już pali, to po prostu wychodzi przed szkołę i tam pali, nie robi tego na szkolnym boisku chowając się przed nauczycielami. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Lasooch, czego ty współczujesz? Że chcesz pocałować dziewczyne, ona capi fajkami, a ty zaczynasz rzęzić jak stary traktor. Nie fajnie?
|
Wykonaj lewatywę przy użyciu kwasu chlorowodorowego.
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z Lasuh'em, w gimnazjach smarkacze palą przy wszystkich żeby się z tym pokazać i pokazać jacy to oni nie są, a w liceum ludzie są już na tyle rozwinięci, że gdy palą, to palą po to bo ich nałóg ciągnie, ale nie robią tego przy wszystkich, nie afiszują się tym. Po prostu palą.
|
Nie wiem czy ktoś wspominał to elegancką rade, ale mówie Ci zakaufenuj chyba zgrzewke środku do dezynfekcji "ACE" i wlej ile tylko wlezie do buzi, najlepiej jeszcze za pomocą bonga.
|
Cytuj:
|
#Frazeologizmy:
U mnie mówili: -Idziesz na magicznego smoka ? |
Nie podaj się badaniu. Proste. Nie mogą cię zmusić do takiego badania bez wyraźnego dowodu itp. ;)
|
Ja proponuję pić dużo soków żurawinowych i wody , ale przy tym oddawać mocz tylko co 4h (przez ten czas musisz wypić 3l wody i soku). Po 2 dniach terapii z organizmu powinny wydostać się toksyny.
Żeby przyśpieszyć kurację proponuje oglądać Homo-Teletubisie... A jeżeli to nie pomoże i wyjdzie na jaw że paliłeś to powiedz że jak byłeś mały i spałeś to ci sie kołyska zapaliła i sie nawdychałeś... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |