Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
(Post 1669871)
Jakoś nie widzę kłódki na 'odpowiedz'.
|
Jego Majestatyczna Ekscelencja powiedział, że koniec to koniec. Raczył się O Wielki wypowiedzieć i my powinniśmy to szanować niczym świętość. :D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny ork
(Post 1669837)
PS. TEMAT ZAMKNIĘTY!!!! CI CO CHCĄ PRZYŁĄCZYĆ DO TEAMU PISAĆ NA PRV, GG, lub EMAIL.
|
Osoba pisząca teksty powinna wiedzieć, że:
- CapSlock wyłączamy powtórnym kliknięciem owego,
- od nawciskania zbyt wielu wykrzykników może rozboleć głowa (nie - piszącego, raczej czytającego),
- należy liczyć się z krytyką i być na nią zawsze otwartym/otwartą.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny ork
(Post 1669816)
Wole pisać dla 3 czytelników, niż dla 100 dzieci co tylko patrzą na obrazki i po tym poznają czy gra jest fajna:).
|
To naprawdę fajnie, że jesteś taki "wolontariuszek", ale powinieneś zdawać sobie sprawę, że to tylko dziecinne gadanie, które nie ma większego sensu.
Cytuj:
Proste że odrazu nie znajdziemy wielu czytelników, a jakby znalazł się jakiś sponsor, albo sami się zrzucimy to będzie na kampanie reklamową.
|
Młodzieńczych marzeń ciąg dalszy?
Cytuj:
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie jestesm haxorem[...]
|
Sprawiasz wrażenie, że...
Cytuj:
Piszę na 30 dniowej wersji testowej dreamweavera(czy jakoś tak) która nigdy się nie skończy, bo to jest mi wygodniejsze.
|
chcesz się na kogoś takiego kreować.
Cytuj:
Nie dałem ci się sporowkować, tylko uświadomiłem że się nie znasz na tym, to na co krytykujesz, jak nie wiesz co w trawie piszczy, trzeba mieć pojęcie o czym się pisze, zanim zacznie się pisać.
|
"Sporowkować" może się nie dałeś, ale na pewno przesadziłeś nieco z podnieceniem.
Jeżeli chciałeś uświadomić nam, że jesteś arogancki to ci się udało. Chociażby czymś takim:
Cytuj:
Ty jesteś frajerem, siedź exp se w tibi, może znajdziesz sobie tam laskę, która ci twój ukochany domek potem okradnie.
|
@Topic
Po tym co zobaczyłem ze strony Czarnego orka stwierdzam, że znalezienie kogoś do pomocy będzie dla niego niewątpliwym osiągnięciem.