![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tez mozna :D Albo Otomo z WarCry + 10 roninów, 5 raidersów i 5 banditów |
Baldurs Gate
Minsc i boo - haha Baldur rlz , uwielbiam jego tesksty typu "Nie ucz chomika dzieci robic" :PP ahh piękny i wspaniały klimat nadawało to grze. Gorion - za odwagę. Główny Bohater - za zadanie którego się podjął. Star Wars : Jedi Academy Kyle Katarn - za umiejętności i błyskotliwość. Suikoden (platforma : PSX) Głowny Bohater - za styl walki. Viktor i Flik - za braterski duet. Pahn - za przebiegłość. Mathiu - za rozum. FF 7 Cloud - za wielkiego miecha. :D FF8 Squal (chyba tak sie pisze) - za przemyslane mowy i za spokoj towarzyszacy jego duszy. aa dalej nie chce mi sie pisac... :D |
Togashi - musisz sprobowac Samurai Spirits :D
|
A grał ktoś w Little fighter'a II??
|
Minsc z Baldurs Gate'a: A Boo też?
|
Sam Fisher - Splinter Cell, Tom Vincetti* Mafia - jakos tak =P
MAx PAyne - -II- xD |
Maksiu Bolesny
Mona laska Maksia Bezimienny z Gothica (gothic rlz) Xardas (wiedzialem ze tak skonczy c*** ***any) |
Cytuj:
bo nie czaje tytułu... |
Gordon Freeman z Half-Life
Gubernator (czyli ja :) ) z Ceasar III Klayman z Neverhood Guybrush Threepwood z Monky Island! B) |
Spox. Topica o samsho (samurai spirits) wkrotce napisze.
|
ja grałem w little fighter II
|
Cytuj:
|
@Up:
Od siebie dodam, ze mam wszystkie 7 części i wszystkie przeszedłem. W tym najbardziej lubię 4. (jak mi sie nudzi, to włączam i przechodzę kilka razy) |
Moi ulubieni bohaterowie:
Louis EX (Little Fighter 2)-wypasiony fryz oraz jego umiejętności walki trójzębem Henry(Little Fighter 2)-Nieźle nawala z łuku i ogołem jest bajer.A jeszcze jak zagra "Sonata of Death" Chrono(Chrono Trigger)-Super wypasiony fryz oraz jego mozliwosci Max Payne(Max i wiele innych... |
PC:
Rayne-Bloodrayne Bastila-KOTOR Arthas-WC2 GBC: Link-Zelda:Oracle of ages Wario-Warioland1/2 |
Bohaterowie
Mafia: The City of Lost Heaven (piękna gra) -> Tommy Angelo
GTA: Vice City -> Tommy Vercetti Gta 3 -> główny bezimienny bohater Colin McRae Rally 2.0 -> załoga auta (za odwagę podczas pokonywania zakrętów ;)) Command & Concuer Renegate -> Havoc SoF 2 -> John Mullins |
Dodam jeszcze Klaymana Williego i robota Bil'a;)
|
Tony Hawk's- THPS4
ten wąż ze Snake(na nokię) Phantom Renegeht- Medabots Metabee version. gba |
Moi:
Metal Gear Solid- Solid Snake Soul Blade -Mitsurugi Tekken 3 -Jin Kazama Max Payne -Max Payne(a jakże) Final Fantasy VIII-Seifer Almasy, Squall Leonheart Golden Sun -Isaac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |