![]() |
A propo Drana:
23:58 Rethond [40]: masz fajne pvp 23:58 Drutsher [6]: bvauhashuashshashuas 23:58 Dran Arhari [137]: powiem krotko nie ja wtedy bylme na draniu:D 23:58 Dran Arhari [137]: ktos mi trzymal respa achmed juz wie kto:] 23:59 Dran Arhari [137]: juz lvl odrobiony wiec nic sie nie stlo:D 23:59 Dran Arhari [137]: tylko typ co padl dal mi 250k:D i na deser: 23:58 Drutsher [6]: scen 23:58 Drutsher [6]: i do cipow 23:58 Drutsher [6]: za sahring Polać mu! |
1.11.07
hacked nicki hackera na arcani 1. Elder'Back Arcania 2. Livon Sand Arcania i Gilat~costam w ormo jest 40 lvl sorc 5 skilli do 80tek i pgowania hack :) ogolnie to to tylko pixele ja sie nie martwie drazni mnie fakt ze idiota sie podal za mnie wyludzil pass od kuzyna, no wlasnie drazni mnie fakt ze takie kmioty moga istniec |
kazdy kto chce pomoc naszemu lolkowi to nich wbija na sski z arcani i przeczyta zapisany channel wbijac, i pisac co o tym sadzicie :///X(X(
|
Cytuj:
Sprostowanie do jakiegos posta byl bp uh ,ale niemialem go w h-keyu :) i jak widziales to padłem z jak miałem deep yellow hp czy coś tam. Offtop taki pvp to masz od walenia czegos...? Padlem 12lv(po hacku nie chce mi sie patrzyc na p seta i dwarvenke) ,bo chcialem pytaj sie tego który jeden z was umiał pgowac pozadnie , a nie zjebac komus 500k expa :o pawle. |
@up
Kuku ryku Padles oneone!11 Nie brałem od Ciebie kasy bo na legalu z domku se wzielem xd. Czesto expilem na piratach a padlem bo nie uhalem sie przy 3 stworach na 300 hp i sie zle skonczylo xd. A btw z kim ty ostatnio sharowales :<? |
Cytuj:
Ja sharowalem z 2 tygodnie a share bylo takie ze łło jezu skilowalem sam xD i co z tego jak ty sharowałes dluzej tzn.ktos gral a ty lv zjebales ;) Edit: co do sharowania to takie noobskie zdanie mowiles "pierdolisz sharujesz bp uhow w 3osoby" ;* |
@up
Co mowilem? Co to za zdanie xd? Kupilem na pk team bo sie zgodziles a to ze padles to juz nie moja wina. 37 sorc z sd nas meczyl pamietasz xD? |
Uuu tan brazol kurde perrego mi na red zjebal potem sie wjebali h levele :( i tttemple ;o ten brazol ostry typas z niego ladnie jebal z bp sd mial Oo
|
80, 80 i exurka nie pomogla xDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
bo ty noob, wbijaj na iridie ap
|
JA chce do ormo ;************
daj nick na priv. ja obsidie mecze 11lv zaraz i nawet na boocie idzie exp xDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |