![]() |
Dajcie rehost na jakiś inny serwer, bo nie moge ściągnąć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Da sie rehostnąć na rapidshare/***********?? Plx? :P
|
Cytuj:
btw. On nawet nie miał recka do konta bo tego recka co dostał podczas kupna chyba zgubił (nieoficjalna wiadomość) bo nie wiem dlaczego nie odhakował konta ? |
Cytuj:
pozdro i dojedźcie WRI. Zawsze ich nienawidziłem, na przykład taka historyjka: Ztekarn obiecał mojemu rlowi (już jakiś czas temu) że wyczyści mu drogę na drugą część wizzard outfitu. Miał przy sobie 50 holly orchids, a to dość sporo w przeliczeniu na gp dla 30 knighta. Jak tylko wyszli z Carlin odrazu dostał 2 ue. Na szczęście niósł w miejscu na strzały i nic nie stracił poza kilkoma uhami. No ale jakby na to nie spojrzeć - PA. |
Cytuj:
|
Spoko , jescze nie raz Gipo ( Ci różowi ) pokaze swoj pazur ta elysi :)
PS. TEN KTO POWIEDZIAL ZE TO BYL BOT JEST "ŻALOWY" PS2.Jezeli na vent mamy pingi 20-60 to wtedy dobre comba wchodza PS3.oprocz tej akcji z backstabbem WRI jescze nas NIGDY NIEZOWNOWALO ( nas - gipo) |
Podobna sytuacja miała się na Iridii. Tylko że tam żadnych zdrad nie było, tylko świetnie zaplanowana akcja ;]
zresztą tutaj filmik na youtube ;] http://pl.youtube.com/watch?v=1Y03Oo5UBjE |
Cytuj:
|
Rzeźnia totalna. Nie szło rozróżnić kto jest z kim. Filmik świetny!
|
00:33 Dahalih Bihalihahisah [36]: exura sio "dahalih bihalihahisah
pwnd rozwalił mnie gosc ktory w samym srodku na*******any pisał "manas,manas!' |
Dokładnie ci "czarni" wygrali 1 wojne bo mieli spy u nas i 2 zapewne też chcą w ten sposób wygra. Jeszcze Elysia bedzie ROŻOWA.
|
Cytuj:
Rev'ico :* |
skinhead elo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |