Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wracam do Tibii po 3 latach przerwy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=149283)

Rybzor 01-10-2007 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Times (Post 1675236)
@edit
Takie głupie pytanie... Im mniej ludzi gra na serwie tym dłużej się respią potworki ?

Nie jestem pewny, ale chyba nikt nie odpowiedział? (albo nie widziałem;; ) Otóż tak, im mniej osób, tym wolniej się respią potworki. Ja np nie znosze kiedy się wolno respią :P.

Strozyk 01-10-2007 14:06

Powiedzcie mi jeszcze czy warto kupowac PACC juz podczas pobytu na rooku czy lepiej podszkolic sorca na mainie i kupic promocje dopiero kolo 20 lvl?

Tuba^^ 01-10-2007 15:28

Zrob ze 30 lvl na faccu
Miedzy czasie wpadnie ci jakies 25 mlvl i zarobisz troche kasy ktora bedziesz mogl pozniej wydac na hydry

Spenceror 01-10-2007 20:19

Knighta powinni wzmocnic bo knight dopiero ma sens na high lvl a na low knight to że tak powiem ciota, bo np. 15 pallek jedzie na luzie demon skieletona a knight na 20 sra chyba ze ma skille 75/75 ;/ to i tak bedzie mu jechal....
sry za OT bo musialem to napisac

Times 01-10-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spenceror (Post 1676032)
Knighta powinni wzmocnic bo knight dopiero ma sens na high lvl a na low knight to że tak powiem ciota, bo np. 15 pallek jedzie na luzie demon skieletona a knight na 20 sra chyba ze ma skille 75/75 ;/ to i tak bedzie mu jechal....
sry za OT bo musialem to napisac

Tia, może jeszcze mu dazą funkcje robienia UHów, bo przecież knight jest taki biedny że nie może się normalnie leczyć tylko tyle kasy na UHy wydaje. człowieku, rycerz to jest teraz najmocniejsza profesja. Zadanie ciosu go nic nie kosztuje, zauważ że pallek musi wydać bardzo bardzo bardzo drobną sme pieniędzy na Speary. A co dopiero ma powiedzieć Sorc& Driud? Postacie magiczne wydają masę many na walkę, a jeszcze się trzeba leczyć...

Wg mnie najlepszym wyborem teraz będzie postać magiczna. Teraz jest słaba, ale po updacie prawdopodobnie znów odzyska siły.

janek@ 01-10-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Times (Post 1676074)
Zadanie ciosu go nic nie kosztuje, zauważ że pallek musi wydać bardzo bardzo bardzo drobną sme pieniędzy na Speary. A co dopiero ma powiedzieć Sorc& Driud? Postacie magiczne wydają masę many na walkę, a jeszcze się trzeba leczyć...

Sorka, ale z tym sie nnie zgodze.
Za darmo tak? A czy moglbys zsumowac cene eq knighta-suma cen eq palka +liczbe przesranych godzin spedzonych w paranoi by wbic ten <cenzura> 1 skill shielda/maale??? Takie gadanie, ze knighta cios nie kosztuje jest zatem glupie jednak co do reszty sie zgodze. ;p

Wybierz ta profke, ktora ci sie najlepiej gra oraz przy wyborze servera zanacz tylko Niemiecki serv poniewaz duzo ludzi skarzy sie na amerykanskie.

Lasooch 01-10-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 1675364)
-zwiekszony dmg knightow i palow jak sie nie myle to chyba o 15%

Cóż (2 postacie):

Przed update, skille 69/68, GS (46 atk) - best hit 169.
Po update, skille 67/65, headchopper (42 atk) - best hit 222.

To nie jest 15%.

Spenceror 01-10-2007 21:12

No dobra może przesadziłem z tym knightem ale moim zdaniem moze zostac tak jak jest u palla i knighta ale mogli by troche dodać sorc'owi i drutowi:)

dobra koniec OT!

Nonex 02-10-2007 20:17

Polecam Iridie. A skoro mówisz że kiedyś na niej grałeś B) dużo rzeczy się zmieniło było kilka historycznych wojen z udziałem historycznych postaci np. Juranda albo Bezoka ale władza ciągle ta sama Arcanium tyle że ryje inne 8o

Cevox 02-10-2007 20:33

Ja polecam Ci świat fortera. Tanie ceny kolejki BARDZO RZADKO. Mało pkerów, to chyba ważne :)
I palla sobie zrób bo spearów nie trza zbierać ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02.