![]() |
Cytuj:
|
super widze ze kazdy zamiast ukrywac ze ma bota to sie tym otwarcie chwali... co za swiat!
|
@Dawer
Nikt nie podał tu chyba swojego nicku, co? :S |
Cytuj:
Jakos ciebie nie rozumiem... |
Ja bede mogl uzyc druida 30 lvl + (35 chyba) lvl tez jakis nooberski ale zawsze to 100hp wiecej w combo... tylko odrazu mowie ze nie mam sdkow i raczej nie bede mial kasy zeby je skolowac.. ;( jak cos to troszq osob ma moje gg.. dac znac ;)
|
Ja mam bodajze 41 lvl sorek z 44 mlvl.. jak dobrze pamietam.. Slavkomirados zwarty i gotowy... (szkoda, ze nie mam passow:), ale to szczegol.. znajde jakos.. moze sobie przypomne... !! Jak ktos mnie pamieta moze mi dac swoje gg.. chce pogadac o starej dobrej silverce;)
|
@Kacper
Wykoluje sie jakos. @Slav No to koloj fastem bo coraz wiecej osob jest i ekipa powoli dojrzewa... |
Skrypt jest trudny aczkolwiek nie niewykonywalny....
Bardziej przyszlosciowa idea bylo by zrobic specjalny "program spomagajacy" z jedna tylko funkcja... To by gwarantowalo DUZA wieksza szybkosc i niezawodnosc.... |
Eee ale o co chodzi z tymi skrpytami?:P no bo w ng jest wbudowany combo attack i jak go testowalem z (cenzura) na otsie no dzialal pieknie :P (tzn szly 2sd w ulamek sekundy xd) wiec o co chodzi z tymi skryptami? ; o
@Poreda Napisales, ze masz blackd ale to nie ma znaczenia.. emm, to ng i blackd wspolpracuja ze soba? |
Cytuj:
NG ma wbudowany coombo atak na hmm/explo/sd a np. Ue e-wave etc. trzeba miec skypta Avelus, jest strona gdzie jest odcholery skryptow... |
Noo ale po co nam skrypt na UE czy e-wave? xd
|
Cytuj:
|
Powiem krótko ze nice pomysl sam nie pojde Seliarem choc mnie to kusi ale mam 23 druta moj kolega pojdzie 13 sorcie (20 mlvl so moze byc) jeszce sie skoluje kogos no i ofc reszta teamu. Szukuje sie niezla jatka. xDDDDDDDDDDDDD
|
ja tam proponuje wkrecic holasia oraz vegete zeby mogli sie wyrzyc na brazolach oni maja dobra pq xD
|
Cytuj:
Na lidera proponuje Hola/Markizka. |
Coombo liderem musi byc ktos kto umie sie botem obslugiwac <look at me : > > Jak i ktos kto ma taki lvl zeby nie pasc na 1 shoota(40 lvl~) bo cale "coombo attack" pojdzie sie jebac...
|
@Markiz
Emm to przeciez obsluga np takiego NG jest banalna.. tam jest wszystko 'czarne na bialym' xd ale dalej nie kumam tego ze napisalem cos w tym stylu "ja mam NG" a Poreda "a ja BlackD, ale to nie ma znaczenia" jak to nie ma znaczenia? ng i blackd wspolpracuja ze soba czy jak? xd |
Nie wiem, nie znam Blackd.
Poreda: Ile jutro w dupe dostaniecie xD? 5:0 XD? |
Xenthia 40 lvl, 41 mag i moge isc :D
|
oO, Shortys mastah pójdzie :D
@Markiz 5:0 w dupe? A co na ŁKS sie przerzuciłe¶ że znasz wynik? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42. |