![]() |
@UP
Właśnie miałem to samo napisać xD |
Hehe masa podtekstów, ale kij nawet fajny artykuł...tylko nie wiem po co pisali o tych kafelkach, ja nawet nie wiedziałem że fb na 9kratek bije:D
Jak chcecie więcej takich artykułów to nie kupujcie pacców :) |
Wszystko fajnie i spoko tylko że brakuje jednego napisu pod całym arykułem... A mianowicie: " Stworzyliśmy dla was nowe servery !! " Gudlak on New Serv ;]
|
Cytuj:
co do artykulu za duzo ogółów.. |
Tu macie racje, gra straciła swój dawny klimat. Cipsoft na prawdę musiał by się wziąśc do roboty. Jednak mimo tego wszyscy gramy. Narzekamy ale gramy :P
Artykul fajnie napisany. |
dokladnie jak pisali wyzje jak chca miec klimat to po kiego huja wprowadzaja boty do klienta, pozwalaja na spoilery questow i usuwaja outfit bombermana? xDD
besęs xd |
Co tu duzo gadac wystarczy spojrzec na opis Cachero na Tibia.com i wiadomo ocb.
"Comment: LoL level 80? maybe less Knight can one hit a fire elemental with melee, a Sorcerer Level 269, WITH TOP MAGIC LEVEL ON MY SERVER cant do it with Exori Vis. CLAP, CLAP, CLAP for your work on balancing Cipsoft. Pd: Answer this , did you ever played tibia?, or just win money with it. cause i really cant believe what you guys made with High Level Sorcerers. Dont look here , Go to www.tibiabr.com, the best supported site ^^ nothing more to say , bye :D " |
Że im się to chciało pisać... :D:D
|
Fajny Artykuł zachęcający do gry :)
|
Cytuj:
Dla mnie klimat sie skonczyl jak zsotaly wprowadzone róźdzki. |
taaa kiedys to trzeba bylo poruszac tym nadgarstkiem zeby przesunac na okienko battle runke ... i trze ba bylo sie patrzec w tym samemym momencie na ekran a teraz coraz wieksza sieczka bez myslenia .... zazanaczasz tylko i ci bije .... hotkeye i to wszystko ...tak samo jak dodali glupie soule kiedys sobie czlowiek spokojnie stal i bil runku to teraz musi ruszac dupe co chwila i cierpiec za innych bo soule wymyslono przez glupich ludzi ktorzy zakladali farmy ;( a ciekawe co przyniesie nastepny update ? czy to bedzie cos co zmieni tibie na dobre ( watpie ) czy cos co ja bardziej pograzy ( 90% szans znajac CIP ) teraz nasi przyjaciele pewnie beda chcieli znowu zrobic balansowanko ... znowu ktos cos dostanie komus cos odbiora i bedzie tylko X(;(:baby::evul:
|
Najlepiej niech cofną tibie do klienta... hmm, 7.4 albo jeszcze kilka klientów wstecz i będzie dobrze ; d Ponieważ:
• Stary system magii <3 (Nie mówię tu o tym, który został wprowadzony w kliencie 7.6 wraz z 'ruszczkami'.) • 'Noob hunty' na dragach i radocha jak spadły głupie p-legi xP • Stara i 'oldskulowa' grafika i outfity <3 • Klimat <3 Tylko że to niemożliwe :< *Edit A, i wtedy do pvp potrzeba było pewnych umiejętności, a nie naciskanie kilku 'hotkejów' na zmianę ... |
A ja słyszałem ,że w nowym update będzie takie okienko w którym będziemy mogli sobię włączyć "klimat" w Tibii :]
<sarkazm>oczywiście :] |
Cytuj:
|
Klimat gry zakończył się wtedy jak zrobili tibie dla 5 latków, a dokładniej od ery wandów, a później royal spearów i nowych broni dla knightów i w szczególności hot keyom. Może nie spadła ilość kupowanych pacców ale już prawie każdy noobek może mieć 100 lvl grając przez update łatwiejszą profesją:baby:
A co myślicie jak by zrobili nowy świat z klientem 7.4, w nie których grach online właśnie tak robią. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co było przed upem? 300EK pisze, że mag na 100 lvlu zabija smoka wciągu trzech tur z zyskiem, a on sam w 3 turach to musi się zmieścić swoimi best atakami z waste? Poza tym, to że 80 knight MOŻE zabić hitem FE nie znaczy, że nie MOŻE też trafić za 20 14x z rzędu. Cytuj:
QS jest dla chętnych. Kto chciał QS to i tak z niego korzystał, a nikomu nie udowodnisz, że wchodził na t.org i go za to nie zbanują. Bomberman... bomberman był zajebisty :D Uwielbiałem te kwadratowe-jednokolorowe noobki. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta gadanina Cipów działa mi czasem na nerwy. "Ta grafika tak specjalnie. Dźwięku nie ma, żebyście Wy nasi drodze gracze mogli se słuchać empetrójek grając w Tibię! Enjoy! " Oczywiście nie czekam na update z myślą "Dźwięk! Dźwięk!" Tibia poprostu jest taka 'oryginalna' , że jakikolwiek dźwięk podczas gry powodowałby dreszcze na plecach. |
Cytuj:
|
Tak! Hotkeye narzędziem szatana! Ciągle tak na nie psioczycie, ale pooglądajcie sobie na forum zdjęcia, filmiki, przysłuchajcie się prywatnym rozmowom - choć i tak jest to w większości skrzętnie ukrywane, to można sobie wyrobić jako taki pogląd na to, ilu graczy używa botów. I to właśnie oni niszczą klimat Tibii. Hotkeye są jedynie tego następstwem, mającym wyrównać szanse uczciwych graczy wobec oszustów. Że niby walki w pvp wygrywał ten kto miał lepsze umiejętności? Może, z rzadka tak się działo. Najczęściej jednak wygrywał po prostu ten, kto dysponował aimbotem.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |