![]() |
Cytuj:
@cenzura: "rzodkiewka jest super" pojawiało się zamiast tego całego pi*rdolenia, a zamiast j*bania było bodajże "uwielbiam jeść banany". |
Może inaczej, kto pamięta Goburu? ; d
|
A nikt nie pamieta Szafy Lesiaka i ostatniej akcji wyborczej? Ani prowokacji z Dromem w roli glownej? :(.
|
A pamieta ktoś filmy z uszatym marianem? ;p
|
Cytuj:
|
I nikt oczywiście nie wymienia kultowego tematu jakim są... tosty.
A swoją drogą, to ciekawe czy Bosal wtedy wygrał ;p Ale i tak najlepsze wspomnienie mam z momentu kiedy Koruś pierwszego bana dostał ;p A potem drugiego, trzeciego, czwartego i już nadchodzi piąty wielkimi krokami ^^ Nie znacie dnia ani godziny, kiedy mi odwali i znowu zamieszczę tą fotę z "rurociągiem", za którą mam już 3 bany na koncie ;p Ten pierwszy za... sam nie wiem, Scor pewnie też nie wiedział, jak go dawał xP |
Cytuj:
@down : EJ! Nie prowokuj mnie bym cię zniszczył. Dopisz jeszcze "1337 posty Str4t0sa" albo razem ze suenem cię spalimy na grillu! |
Pamiętam fejki avangera :) i The viliage glavesa.... Boskie samochody !!
Pamiętam jak wszyscy dawali 6-7\10 mojemu 1. fejku... Kupa czasu temu :P :P. Tak naprawdęto skłamałem to byłnaprawdę mój pierwszy fejk. Z perspektywy czasu widzę że większość elity forum fejki w zasadzie robi dwie rzeczy:1.outy i fejki 2. BLUZGA! Wystarczy spojrzeć np. na pierwsze posty em0, sir speeda, stare posty LoLnEgo (jak był fanboyem pokemonów choćsięnie zmienił:P). I porównać je................. |
A ja pamiętam że wczoraj był czwartek(CHYBA!!!:O)
|
Cytuj:
Emcess. |
Korektor.. Tosty tostami.. ;]
A jak frytki to tylko z keczupem (kojarzy ktos, o co chodzi?) :D. I.. PAMIETAM BARONA KALDRICKA =P. |
Osobiście rozdziewiczę tą osobę, która przekształci ten temat we flamewar bez mojego pisemnego pozwolenia ;p Sporo można się naczytać, więc głupio marnować taką okazyę xP
A co do wspomnień, to nic nie przebije momentu jak Drom powiedział, że "to użytkownicy są najważniejsi" ;p @down, Również, |
@up
A jak to będzie 10cioletni chłopczyk? O.o |
Heh, ponad dwa lata temu się zarejestrowałem, właściwie przypadkiem. Jeszcze do dzisiaj pamiętam jak brechtałem z MagicSpray'a, gdy podniecał się że jego kumpel ma 12 lvl na Rooku i wszystko o nim wie. Pamiętam jak się kłóciłem z Hege o punkty karne za "Archeologie". Jak nie mogłem zrozumieć jak można cytować, edytować itp. Jak nie umiałem wklejać zdjęć (nie, tego dalej nie umiem). Jaki miałem wewnętrzny "respect" przed tymi z Elity :).
|
Pamiętam, że nie umiałem kiedyś wklejać zdjęć i hyperlinków.
Pamiętam moje noobowskie odpowiedzi początkującego tibijczyka. Pamiętam mojego pala 12 lvl z longswordem xD Pamiętam temat, gdzie rzekomo Drom miał wywalić jakiegoś moderatora i wszystko wskazywało na to, że będzie to Scor. Pamiętam, gdy szanowałem Oxy~ i imponowała mi indywidualna głupota elity. Pamiętam "Plan Orków", grupy dyskusyjne i poisonera, który propagował wszędzie druida, bo to tańszy w utrzymaniu sorc. |
A ja pamiętam jak hoom z oxym zrobili spis elyty i wtedy powstało ileś ludzi uważających się za ponad-elitę. ; P Powstawały jakieś loże etc. ; P Bk wtedy była. Generalnie rzecz biorąc mam tu konto naprawdę długo i sporo tych wkrętów było przez ten czas ale ten najbardziej zapamiętałem. : D
|
ja pamietam niebieski layout i dzial ots
mam teraz fejm na dzielni |
Dalej mnie nikt nie lubi...
|
@up
Ja cielubię xD Piszesz sensowne posty. |
Pamiętam jak upierałem się,że gra na instrumentach jest prostsza od robienia techno. Pfffff O.o I pamiętam wszystkie wkręty, stałe kłótnie..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |