![]() |
O czym ty mówisz LoL. Nie popieram pk ale jest milion powodów dla którcych ten gosc mial redskulla, i to niekoniecznie z jego winy, a najeczesciej jest to hack.
|
Cytuj:
Dlatego są w niej różni ludzie. W Freedom (najlepszej gildi, której członkowie są aktualnie w fearless) nie ma PA |
Jestem na bierząco z Oficjalnym forum Titanii i chociaż uznaję unit za najgorsze zło to oni sami piszą że w Fearless jest wielu drobnych złodziei, idiotów i PA. Nie napisali kto to ale musi być w tym trochę prawdy :>
A że Fearless jest stworzony na czas wojny to wiem :) |
Każdy red skull tłumaczy sie hackiem to normalne xP
|
Vateriel mnie huntuje i to nie wiem nawet za co :( ale Netherila de'Shara mieszka on w moim miescie ale bardzo rzadko z nim gadam ale to uz cos :)
|
Hm..
A wiec fearless to gildia powstala na czas wojny jak juz wspomnieliscie a co do czlonkow kilku z nich odeszlo kiedys bo byli pa ale ludzie sie zmieniaja ale nie wszyscy a co puznije to sie okarze a co do tego red skull'a moze zabil kogos znajomego albo atackowal lub okradl? znasz jego pochodzenie i mozesz mu zaufac na slowo? wiec oni mieli tez duzo powodow do bicia jego a co do red skull'a jak posiadasz to sie bron sam mialem bo mialem hacka i sie bronilem 2 razy x) i sie udalo obronic a co do niego to nie wiem hack/pk/przypadek ale to go nie usprawieliwia na titani srednio w miescie jest2-4 red skulle nie widzialem abysmy bili kazdego a moze byc to drrakon? XD
|
Raxx nie obraź sie, ale ..
Znajdz na klawiaturze taki przycisk "," (przecinek) i zacznij go używać ... ;p |
Taki sobie filmik ;)
|
X( Nie wiem czemu ale mi link nie dziala :(
|
Cos sie popsulo
dajcie ten link na nowo na rapidshare albo cos bo to nie dziala ;///
|
Link mi coś niedziała rehost plz.
|
Ktoś sie bawi w archeologa?! Ten topic ma prawie rok -.- Nic dziwnego ze link nie działa.
|
GrRrrrAAAAAAAAAAAAAATttttttttttttzzzz !!
Super Raxxel fajny filmik bierzcie sie za nich ;-) , moze ja cos pomoge jak mi blokada posci :P narazie grac nie moge nawet -.- Tak dalej unit dostaje w dupsko !!!!!!!! ~Lati |
Rofl?
-10 znakow- |
Cytuj:
No masz racje jakiś debil myśli że archeologiem jest :p Po c*** ten link odgrzebywał i jeszcze się dziwi że niedziała |
Sorry dziewczyny ale czy mi sie zdaje czy ten temat ma rok?
Vateriel nie padl w ciagu ostatnich dni? Raxel nie walczy bo sie boi hunta? Nie mowiac o Saturasie i Templerru? Nie chwalcie raxela za to czego nie dokonal podczas ostatnich dni poniewaz on nie walczy jak jego ekipa ziomali, nie mowiac o ich kumplu Toshibo nowym ownerze. http://rapidshare.de/files/4865446/Toshibo.jpg.html Noi to tyle, najlepiej usuncie ten temat, w sumie to jest prozba :) |
Cytuj:
Po drugie nie ogladales filmiku. Po trzecie, nie sadze zebys sie podlizywal do raxela i takiego posta walnal :< btw, jeszcze mi 5k wisisz Przyjacielu :) Srry za 2 posty ;) |
Cytuj:
Przeciez ten filmik jest sprzed ****a roku -.- |
Lol
Cze lol :/ Ja tam to pie***** Freedom mnie huntuje nie wiadomo zaco i to ma być Polska jedność!!??
Unit i tak wygra...... |
Unit musi paść to gildia w której jest pełno brazylijczyków (****) których nie cierpie. Za***ać wszystkich.
Niulas 10 knight skills 61/58 , crus-helmet, c-armor, b-sword, c-shield, c-legs, leather boots :p, 4 mlvl :) Cya in tibia... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |