![]() |
Re:
Wiele razy mówiłem, że przerzucam się z Tibii na np. FlyFF'a, który też jest bardzo miłą, i ciekawą grą. Po dwóch dniach zazwyczaj wracałem do tej pierwszej. Tibia ma coś, co mnie przyciąga, choć przez wielu jestem krytykowany, że idiota, bo w takie dziadostwo gram. To jeden z nielicznych MMO które mają fajny klimat, i bez limitu LVL'a.
|
Cytuj:
|
Coraz więcej graczy gry MMORPG TIBIA odchodzi :D mam nadzieje że CIP będzie miał 0 kasy i all servy padną :confused: No ale CIPS sami psuja własną grę i aż się boje pomyśleć co będzie sie działo za jakieś 4 updety xD. Aha właśnie chciałem coś napisać bo kiedyś czytałem jak ktoś z cipsoftu wypowiadał się na temat update i gdy padło pytanie czy jest szansa na jakąś nowa profesje np "Fist Fgihter" to osoba z CIPU powiedziała że na pewno nie bo to jest niesprawiedliwe wobec innych graczy. HAHAHAA TO MNIE ZABIłO bo w każdej grze MMORPG są często update że dochodzi nowa profesja ;]
|
Cytuj:
Jesli juz chcecie sie o cos rzucac to najpierw przemyslcie czy wasz punkt widzenia ma sens. |
Cytuj:
WYSTARCZY PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |