Rotherdamie |
11-10-2007 21:58 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filush
(Post 1688074)
Wywiad jest prawdziwy. Nie wiem jak na Waszym non-pvp ale na arcani poziom wypowiedzi zależy od gracza a nie od serwera (mam nadzieje, ze zlapaleś o co mi chodzilo). No i nie wiem czego osądzasz ludzi po lvlu...
|
Naprawde? Powiedz mi w takim razie na jakim servie mam grac jezeli chce grac z normalnymi ludzmi z normalnym poziomem wypowiedzi?
Nie osadzam ludzi po levelu ale skoro wywiad jest prawdziwy to sam widzisz poziom powagi tego gracza co ciagle pie**oli cos o bananach az zal . I co to za pytania do publiczności ,,Czy próbowałeś własnego nasienia?''. Ty swojego próbowałeś i chcesz porównać smak do innych? Zresztą widać doświadczenie tego gracza w grze ,a jesli chcesz zrobić wywiad to przeprowadz go z kims kto w Tibii jest pro i ma cos ciekawego do powiedzenia na jej temat. A i zamiast prawic mi tu morały popraw te błedy w twoim ,,wywiadzie'' ,bo godziny pomylone i ten lvl. Normalnie zal.pl . Juz lepiej wychodzą te rozmowy z noobami w dziale ,,Chcesz sie z noobów powysmiewać?''
Ty chyba lubisz rozmawiac z takimi dzieciakami jak Los Grandes Senior Banana. Z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac ze nie ma on wiecej jak 9 lat.
|