Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zdjęcia od Bobcia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150)

Bobciu 15-05-2004 20:43

Wow, ale wielka dla mnie niespodzianka myślałem ze moj temat został skasowany a tu patrze calutki i zdrowituki :D a chciałem jeszcze zakomunikować że wracam na forum!! (brakuje power posterów plx plx :P) a poza tym kolega moderator powiedizal mi co nieco o przyszlosci forum wiec zafascynowany postanowilem wrócić :)

Blad - Antica 16-05-2004 09:17

Fajne zdjęcia :) A tak wogóle odpiegając od tematu - to co ma być na tym forum w przyszłości ?(

Bobciu 16-05-2004 10:42

Chciałoby sie wiedziec :D (ciekaw jestem czy za takie cus dostane upomnienie) miejmy nadzieje ze nie ale koles nie martw sie juz niedlugo TIBIA.PL beidzesz lepsza niz TIBIA HOME :P mozesz mi wierzyc

Dan the Automator 16-05-2004 10:46

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bobciu
Chciałoby sie wiedziec :D (ciekaw jestem czy za takie cus dostane upomnienie) miejmy nadzieje ze nie ale koles nie martw sie juz niedlugo TIBIA.PL beidzesz lepsza niz TIBIA HOME :P mozesz mi wierzyc
STFU nób! :p

BTW Huntär PK plx!!1

:D

xxx 16-05-2004 12:21

Dam Rade?

Mam Knighta na 23lvl'u(4 mlvl,skills: 53/49) czy dam rade mumi?.Ogolnie screeny s fajnutkie!!.

P.S-Jak by ktos mogl zapodac mapke do tych mumi to bylbym wdzieczny.Z gory thx

Randagast z isarki 26-05-2004 22:23

A moze by tak poprawic??? niewidze

Warrior of ksamat 28-05-2004 21:23

Wszystko fajnie ale nie dla mnie...ja nic nie widze X( ;(
a jestem bardzo ciekaw bo nigdy nie widzialem ssow z mumi

mati9 08-06-2004 21:11

Spox ss'y ale troche malo jeden ss mi nie dziala nie wiem dlaczego ;( ale reszta jest spoxo :)
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil:

Juziu 08-06-2004 21:45

no sski ladne tylko 1 szwankuje ;/

no i loot nie bardzo :P

Triciol Pogromca 24-06-2004 00:10

Hehe mumie...
Ja tam padlem bo za malo uhmialem i kilof sie zgubil tym na gorze a dziura sie zamknela :/ a na dole f-bomba

Ale gratz solo z mumiami

By$iu 24-06-2004 06:43

Fajne zdatka bobiu.tez znam to miejsce z mumiami.teraz tam chodze po magic light wandy:)

Dj Nekro 24-06-2004 09:15

Nic Niewidać;(
Popraw To, Ja Chce SS'y ! ! ! ! !

Trzciniak 24-06-2004 10:20

Koleś, te zdjęcia są dość stare, ktoś to odświerzył, i teraz kaźdy na to patrzy, a że zdjęcia w interi to nic nie widać. Sam jestem ich ciekaw :P.

cs 24-06-2004 10:53

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Nic Nie Widze ;( ;(

Stannleyus :baby:
Danubia :baby:
Venore :baby:
Skills : 85/65 :baby:

Jestem :lucznik: :baby:

8o 8o

Main Vegeta 24-06-2004 11:43

Mumie nie sa tylko dla pacc. Mumie- ten respawn tutuaj pokazany jest na beholderach znajdujacych sie niedaleko mostu dwarfow. Zeby sie tam dostac trzeba miec kilof. Trzeba odkopac w odpowiednim miejscu na respie 3 bh. Fajnie isc tam sorckiem a jakims zaufanym kolega. Ty schodzisz i walisz gfb a on Cie ropuje. W ten sposob latwo sobie zabic mumie i zgarnac loota. Poza tym jest tam quest. Trzeba kliknac na trumne i sostaje sie jakies diamenty, rubiny i inne ozdoby.

Wit 24-06-2004 19:58

Fajne te mumie... Oby tak dalej... Jak ój kumpel chodził na Edron na mumie to raz padł bo schodzi a tam każda kratka zajęta prze mumie i ghule... (nie jestem pewny tego bo mi opowiadał)... gdyby nie mial pacca to by nie zył... a tak rzucił se wezwanie liny i hops...
Mumie to niebezpieczne gadziny :)
Pozdro all...
PS: Dawaj więcej zdjątek chętnie obejrze... :)

gietol Julera 24-06-2004 23:07

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Main Vegeta
Mumie nie sa tylko dla pacc. Mumie- ten respawn tutuaj pokazany jest na beholderach znajdujacych sie niedaleko mostu dwarfow. Zeby sie tam dostac trzeba miec kilof. Trzeba odkopac w odpowiednim miejscu na respie 3 bh. Fajnie isc tam sorckiem a jakims zaufanym kolega. Ty schodzisz i walisz gfb a on Cie ropuje. W ten sposob latwo sobie zabic mumie i zgarnac loota. Poza tym jest tam quest. Trzeba kliknac na trumne i sostaje sie jakies diamenty, rubiny i inne ozdoby.
i juz pdales calego questa :P co jest tutaj zabronione :) hehe ja sie dowiaduje o questach jak je juz zrobilem (a bylo ch malo) a tych co nie zrobilem to o nich nikt nie mowi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26.