![]() |
Wow, ale wielka dla mnie niespodzianka myślałem ze moj temat został skasowany a tu patrze calutki i zdrowituki :D a chciałem jeszcze zakomunikować że wracam na forum!! (brakuje power posterów plx plx :P) a poza tym kolega moderator powiedizal mi co nieco o przyszlosci forum wiec zafascynowany postanowilem wrócić :)
|
Fajne zdjęcia :) A tak wogóle odpiegając od tematu - to co ma być na tym forum w przyszłości ?(
|
Chciałoby sie wiedziec :D (ciekaw jestem czy za takie cus dostane upomnienie) miejmy nadzieje ze nie ale koles nie martw sie juz niedlugo TIBIA.PL beidzesz lepsza niz TIBIA HOME :P mozesz mi wierzyc
|
Cytuj:
BTW Huntär PK plx!!1 :D |
Dam Rade?
Mam Knighta na 23lvl'u(4 mlvl,skills: 53/49) czy dam rade mumi?.Ogolnie screeny s fajnutkie!!.
P.S-Jak by ktos mogl zapodac mapke do tych mumi to bylbym wdzieczny.Z gory thx |
A moze by tak poprawic??? niewidze
|
Wszystko fajnie ale nie dla mnie...ja nic nie widze X( ;(
a jestem bardzo ciekaw bo nigdy nie widzialem ssow z mumi |
Spox ss'y ale troche malo jeden ss mi nie dziala nie wiem dlaczego ;( ale reszta jest spoxo :)
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: |
no sski ladne tylko 1 szwankuje ;/
no i loot nie bardzo :P |
Hehe mumie...
Ja tam padlem bo za malo uhmialem i kilof sie zgubil tym na gorze a dziura sie zamknela :/ a na dole f-bomba Ale gratz solo z mumiami |
Fajne zdatka bobiu.tez znam to miejsce z mumiami.teraz tam chodze po magic light wandy:)
|
Nic Niewidać;(
Popraw To, Ja Chce SS'y ! ! ! ! ! |
Koleś, te zdjęcia są dość stare, ktoś to odświerzył, i teraz kaźdy na to patrzy, a że zdjęcia w interi to nic nie widać. Sam jestem ich ciekaw :P.
|
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Nic Nie Widze ;( ;( Stannleyus :baby: Danubia :baby: Venore :baby: Skills : 85/65 :baby: Jestem :lucznik: :baby: 8o 8o |
Mumie nie sa tylko dla pacc. Mumie- ten respawn tutuaj pokazany jest na beholderach znajdujacych sie niedaleko mostu dwarfow. Zeby sie tam dostac trzeba miec kilof. Trzeba odkopac w odpowiednim miejscu na respie 3 bh. Fajnie isc tam sorckiem a jakims zaufanym kolega. Ty schodzisz i walisz gfb a on Cie ropuje. W ten sposob latwo sobie zabic mumie i zgarnac loota. Poza tym jest tam quest. Trzeba kliknac na trumne i sostaje sie jakies diamenty, rubiny i inne ozdoby.
|
Fajne te mumie... Oby tak dalej... Jak ój kumpel chodził na Edron na mumie to raz padł bo schodzi a tam każda kratka zajęta prze mumie i ghule... (nie jestem pewny tego bo mi opowiadał)... gdyby nie mial pacca to by nie zył... a tak rzucił se wezwanie liny i hops...
Mumie to niebezpieczne gadziny :) Pozdro all... PS: Dawaj więcej zdjątek chętnie obejrze... :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |