![]() |
Ej czemu nigdzie mi się nie pojawiają koszary do zbudowania?Jak mam zrobić bez nich armie?HELP!
|
ryba@
zlozylem podanie przyjmij moj nick marianbr @screen http://i124.photobucket.com/albums/p...rookonline.jpg hail blue roses on refugia [CHAR]cassiee[/CHAR][CHAR]knight donty[/CHAR][CHAR]vobnix[/CHAR] |
Cytuj:
Co do gry. Błędów jest tyle, że nie da się praktycznie grać, nie da się normalnie napadać, system walki kuleje, a bez tego ani rusz. Po za tym sporo błędów w samym systemie gry, dosłownie cała masa. Niezbyt opłaca się w to grać. |
Ok, wymień mi błędy systemu walki :)
Z moich doświadczeń wynika że wszystko w nim jest jak należy. Co do gry, to przymierzam się gruntownej zmiany jej wyglądu.. np. na taką travianową. |
IMHO gra zbyt mało klimatyczna jak na tekstówkę takiego typu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sporo miałem ataków, które kończyły się remisem, mimo że była wyraźna przewaga jednej ze stron. |
Obrońca mógł mieć więcej Płatnerstwa.
|
Cytuj:
Po za tym nawet jakby miał 150%, a ja 100% to powinienem wygrać. @down czytanie ze zrozumieniem się kłania. |
Ta gra jest na podstawie tibii a nie tibią.
to nie jest tak jak w tibii ze nawet 50 ratow by nie ubilo cyca , w takich grach nie zbyt to by wygladalo , takze nie gadajcie ze skoro ty miales 1 rata i cyklopa a koles 10 ratow to przegrales |
Cytuj:
Wiesz jeszcze w to nie zagralem, ale juz widze ze sa tutaj bugi ze starego silnika ogame wiec jak sam autor mowi to wersja testowo betowa :P ... Czas jej trza dac :P |
Może to głupe pytanie, ale czym jest "tag", pole które trzeba wypełnić przy tworzeniu gildii?
@Down Dziękuje ;p |
@Up: Skrót, przykładowo gildia o nazwie Ohmygod będzie miała tag OMG.
Oczywiście można wypełnić inaczej, np dać samo Oh. |
Zaczynam grać :P
@Ryba Weźmiesz mnie do sojuszu? Login-ghostofbluray Cytuj:
|
Zarejerstrowalem sie, ale nawet nie zmieniliscie obrazkow przy budynkach... Coz, podziekuje.
|
Cytuj:
Ciekawe czemu w statystykach piszę, że jestem w sojuszu który nie istnieje od doby : p. |
23 Vavi Napisz Wiadomość Fremeni 741
Je dzie my :> |
To może załóżmy jakiś sojusz dla użytkowników tibia.pl :P
Cytuj:
Przecież obrazki są inne niż w ogame. Najpierw się przypatrz a potem oskarżaj. @Sebcio Robisz dalej z tą grą coś, czy już zaprzestałeś?:P |
Cytuj:
|
Spróbuj inny login
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |