![]() |
niom moze i macie racje ze CIP soft sux!!111oneoneone
ale ten kubki i zeszyty nie sa zle pfff |
Cytuj:
|
Cipowe koszulki jako szkolne mundurki -.-'
|
Szczerze mówiąc to mówiąc to nawet dobrze bo przynajmniej sie coś dzieje i działają ale te CENY ludzie tyle kasy na kubek ... no comment no i wiadomo ja bym nie pokazał się w koszulce tibi ale ta torba z napisem "Lot Bag" to jest dobre xD i z poczuciem humoru :D jedna rzecz to te ceny po prostu przesadzili z cenami na MAXA!
|
I tak nikt tego nie kupi, więc o czym wy dyskutujecie? Zamiast tej koszulki wolałbym kupić sobie ok. 60 paczek laysów małych i zjeść je z godnością, niż z obciachem nosić koszulkę za 60zł.
|
30$ za koszule z napisem "tibia". No wybaczcie ale bez przesady...
30$= około 90zł (no troszke mniej bo złotówka pnie się do góry) za taką kasę możesz kupić: a) Wypasioną, nowiutką gierkę. b) Jak lubisz na byle co kase dawać to na PACC ;) c) Już nie wspomne o jakimś fajnej bluzie itp. Myśle że tak jak już tu wspomniano to jest dla Brazylijczyków, no chyba że masz 10 lat i masz dużo kasy :P(Tzn. Twoi rodzice mają). |
Wkoncu trzeba jakos zarabiac
|
fajne ceny -.^
|
he :D
Po 1. badziewiaste rzeczy :P W tym to ja co najwyżej trawę mogę ciąć.
Po 2. hmm dość wysokie ceny jak na polska kieszeń... w Polsce nie przejdzie... Po 3Koszt wysyłki do "Amerykańców" i" Brazoli" będzie wyższy niż koszt tego itema 8o Po 4 Tak w ogóle głupi pomysl :o P.s Już lepiej jakieś figurki by dali... |
14$-30$ dla nas to bardzo dużo, ale dla niemieckich graczy to "babcia daj na pizzę". Mowa o takiej pizzy, co u nas kosztuje z 13zł, więc nie patrzcie na ceny, bo dla innych nacji są to grosze. W ogóle to samo tyczy się z PACCiem.
|
Cytuj:
Za 30$ to ja se kupie kosiare i pokosze Cipów.Ha Ha 90zł za 1 koszulkę to waste..... |
Jedynie torba lot bag jest fajna.
Do wszystkich ktorzy gledza ze drogo.To jest drogo jak dla nas.W Norwegi (taki przyklad) jak chcesz zjesc pizze z 4 osoba rodzina to musisz zaplacic ,,tylko" 700 złoty przeliczajac na nasze.Po prostu inna waluta i u nich o wiele wiecej sie zarabia ceny w sklepach sa 4 razy drozsze niz u nas a w restauracjach 10. Jak ktos tam powiedzial to normalna cena dla np niemca ale zaden szanuajcy sie polak nie kupi te koszulki skoro moze od ruskich na bazarze za 5 zloty kupic taka sama. |
Cytuj:
@TOPIC Ciekawe kto im to kupi,tylko jakiś pojeb co niema co z kasą robić. |
Fajnie ..... ale taniej już mnie pacc by wyszedł niż ta koszulka :D
|
Niektóre rzeczy są bardzo interesujące,..
http://www.cafepress.com/cipsoft.161128638 http://www.cafepress.com/cipsoft.171211695 Ale i tak bym się z nimi nie pokazał i w ogóle jakoś mało seksu, no cóż niezła maszynka do kasy znowu się tworzy,.. |
Ogólnie ten sklep całkiem ciekawy, ale ja nie zamierzam nic kupić. Noszenie takie koszulki oznacza totalne zmaniaczenie się Tibią.
|
A gdzie do cholery markowe krzesła do bicia?
|
Oferta sprzedaży gadzetów Tibia.com nie może sie równac z tibia.pl. Fajna jest ta czarna koszulka i kubek. Ogólnie reszta mi sie nie podoba. Gdybym kupil taka koszulke chlopaki nazywali by na mnie tibia. Gdyby były jakies ochraniacze na kolana, łokcie, czarne rekawiczki do parkour itp. to bym kupił , bo nie dosc ze mialo by zastosowanie praktyczne to jeszcze tak smiesznie by wygladało ,a do tego w czarnym (mój ulubiony kolor). Zastanawiam sie nad kupnem tej czarnej koszulki ... Cos mnie w niej urzekło (moze kolor, może logo I don't know).
|
A co ja o tym sadze ?
HahaHAHahHAhaHHAahHA ! |
Cytuj:
A co do koszulek to .. yy nie wyszła bym w tym na ulice xD w sumie to mogła bym spać w tej z napisem I'm Premium girl xD ale nic poza spaniem, a kubki mi się nie podobają.. Jedynie ten zeszyt ujdzie =p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |