![]() |
Jagged Alliance 2, Earth 2140, Tzar: Ciężar Korony, Deus Ex.
|
Total Annihilation, Tibia, Doom3, STALKER
|
Hmmm....Świątynia Pierwotnego Zła, Age of Empires 1/2,Hopkins FBI,i oczywiście Bitwa o Śródziemie !! ; )
|
Zdecydowanie Diablo II i Counter Strike...może kiedyś jak byłem mały to na Playa 1 Crash Bandicoot ^^
|
|
ET QW ---- mloda gra a sieciowka jak i singielek rozbraja ... szkoda ze malo map,,, ale z czasem napewno dojda nowe ;)
|
Mario, rotfl!
Emcess. |
Baldur's Gate 2.
|
O psie który jeździł koleją.
|
@up
JEST TAKA?! 8o8o8o Podaj adres, albo gdzie można kupić, ja ją chcę! |
Starcraft, Warcraft II (mój 1 rts ;p) Diablo II, Rayman 1, Pokemon Yellow/Crystal (no jak robisz kupe i masz pod ręką GB to nie ma nic lepszego :>) Red Alert 2, Age of Empires II. No i Croc.
|
Diablo 2, Red Alert 2, Carmageddon 2, Heroes 2 i 3, Counter-strike. Cos tam jeszcze by sie znalazlo.
|
MoH i aleja snajperów. A tak serio to Omaha beach.
|
Chrono Trigger...
|
Morhoon (biegało się kolesiem z South Park i nawalało śnieżkami w kury xD), Age Of Empires 1;2 , Rayman 2 (do tej pory mam ślady na biurku od ataków wściekłości po śmierci :p), Gearhead Garage (zajefajna gierka, od jakiegoś czasu jej poszukuje i nigdzie nie mogę znaleźć :().
|
Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast, FIFA 2001, FIFA 2005, PRO EVO 6, Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter Night, Football Manager.
|
Tekken 3, Street Fighter 2 i Crash Bandicot (wszystkie na psx)
|
Cytuj:
Z gier... Heroes 3 Wormsy Mortal Kombat 4 Heroes 3 Bioshock Heroes 3 Heroes 3 |
@up
No ale Heroes 3 KAŻDEMU utkwiły w pamięci, więc się nie liczy. |
Crash Bandicot z cala pewnoscia, na PS.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |