Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Wielki Dzień Dla Askary. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150483)

Igrexou 23-10-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1709163)
Srki, w poprzednim poscie "ze gram Vuminaku" - taka literowka, oczywiscie chodzilo o "gra Vuminaku"

Co do twojego posta to powiedzialem ze chyba a wogole to najezdzacie na zunriego a on zapewne nic wam osobiscie nie zrobil a szczegolnie tyczy sie to igrexou ktory jest frajerem. Ogolnie to tak, mialem hacka i co z tego? teraz wyszlo na moje bo to ja mam w miare chara a ty nie i na porzadnym servie bez ludzi twojego pokroju a wogole rodzice sie nie postarali z imieniem dla ciebie.

@dymka
To oczywiste ze twoje zdanie jest subiektywne bo jestes kumplem tego lamusa i jak myslisz ze w dwoch razniej to twoja sprawa.
A wlasnie... do ktorej grupy naleze jesli chodzi o cioty dupolizy itp?

Znam Vuminaku i to mój kumpel wyobraź sobie, a mogę ci powiedzieć wszechwiedząca wyrocznio, że Zunri zrobił mi wiele złego, mimo wszystko go szanuję, ale cieszyło mnie jego odejście z askary.

Nie postarali się moi rodzice z imieniem? Ja mam imię nieczęsto spotykane, podoba się wielu ludziom, dziewczynom też :) a ty krzysiu idź znajdź swojego puchatka i jemu się wyżal :*

krzysheak 24-10-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1709530)
Znam Vuminaku i to mój kumpel wyobraź sobie, a mogę ci powiedzieć wszechwiedząca wyrocznio, że Zunri zrobił mi wiele złego, mimo wszystko go szanuję, ale cieszyło mnie jego odejście z askary.

Nie postarali się moi rodzice z imieniem? Ja mam imię nieczęsto spotykane, podoba się wielu ludziom, dziewczynom też :) a ty krzysiu idź znajdź swojego puchatka i jemu się wyżal :*

NO WAY?! twoje imie sie komus podoba? no nie zartuj? Wstyd byloby mi zachowywac sie tak jak ty i miec takie dziewczyny za kolezanki ktorym sie podobasz, bo albo sa slepe albo maja downa :)

Dazah 24-10-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1709956)
NO WAY?! twoje imie sie komus podoba? no nie zartuj? Wstyd byloby mi zachowywac sie tak jak ty i miec takie dziewczyny za kolezanki ktorym sie podobasz, bo albo sa slepe albo maja downa :)

Pogrążasz sie w swojej głupocie coraz bardziej :)

Igrexou 24-10-2007 17:56

No Krzysiu, chyba więcej do wypowiedzi Dazah'a dodawać nie muszę... :)

SirVanTheKnight 24-10-2007 18:22

grtz? ;)

Miałem nie gadać, nie mając nic specjalnie mądrego do powiedzienia, ale co tam :)
Muszę stwierdzić, że argumenty Igrexou są niezbite :) Niewiele znam osób które potrafią tak dobrze prowadzić dyskusję :)
Poza tym, apeluję o kulturę! Wszystko można wyrazić nie bluzgając bez przerwy na lewo i prawo :)

No i na koniec dodam a propos wypowiedzi niektórych, że czasem trzeba umieć się wycofać z honorem niż do końca dostawać jak troll od exori mort hur... XD

krzysheak 24-10-2007 22:47

@Dazah

Nastepny geniusz sie znalazl...
@Igrexou

Jak zwykle rozwazny inteligentnty i fajny jak platforma obywatelska ...

@SirVanDerKnight
dawno nie padles? :)

A wogole to widac ze ty igorku nie skapowales sie ze robie sobie z ciebie jaja, w*****asz mnie czlowieku bo caly czas smigasz po forum, jestes typowym spammerem tego tematu, nie pokazujesz swojego chara, robisz z siebie geniusza pixelowych ludzikow i oaze spokoju...
I uwazam ze ty jakbys dostal na askarze mozliwosc rzadzenia servera to bys go zjebal do reszty (choc juz teraz jest zjebany ze wzgledu na to ze gra sie jak non pvp). Kogobys nie ubil to ma prota od jakiegos polaczka z 100 lvlem ktory po chwili do ciebie pisze i mowi "Masz rizon masz rizon? Daj screenshot!!!111" Jak zaczynalem grac na askarze wszedlem na venta Ulltimy gdzie byl meemento gattor soreth vuminaku i jakies inne smiecie, zaczeli pierdolic jacy to oni sa zajebisci i choc mieli 60 lvle to mowili ze dni Rexis sa policzone a na ubicie 70 knajta zeszlo im 40 minut to o czym my tu mowimy? No comment :) Askara to zal jak ty igorku

Igrexou 24-10-2007 22:57

Widząc że nie masz żadnego poparcia wśród innych użytkowników forum i kończy się twoja linia obrony napisałeś że robiłeś sobie ze mnie jaja... Godne pożałowania :(

No tak, jestem typowym spamerem tego tematu, bo zanim ty zacząłeś na mnie najeżdżać to napisałem aż 1 posta! Spammer!11on1!e!

A geniusza nie muszę z siebie robić... :)

Mój char to Owen immortal, ale grałem też wieloma innymi na Askarze, i co ty na to?

Rozumiem twoje rozczarowanie, że mimo tego iż chciałeś być kimś na askarze zawsze byłeś nikim, i tak to niestety pozostanie wszędzie... :(

krzysheak 25-10-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1710953)
Widząc że nie masz żadnego poparcia wśród innych użytkowników forum i kończy się twoja linia obrony napisałeś że robiłeś sobie ze mnie jaja... Godne pożałowania :(

No tak, jestem typowym spamerem tego tematu, bo zanim ty zacząłeś na mnie najeżdżać to napisałem aż 1 posta! Spammer!11on1!e!

A geniusza nie muszę z siebie robić... :)

Mój char to Owen immortal, ale grałem też wieloma innymi na Askarze, i co ty na to?

Rozumiem twoje rozczarowanie, że mimo tego iż chciałeś być kimś na askarze zawsze byłeś nikim, i tak to niestety pozostanie wszędzie... :(

LOL to ty masz hunta , masz 68 lvl a nie ja, nie zalezy mi na askarze i mylisz sie, mam na askarze kolegow :) Chocby w Pokemonach , wstyd mi ze moi kumple dodali cie do gildii , a z suvish padzka timmy torskiem itp mialem gildie (byl tam jeszcze atthis, lex, rafal de knight itp)
Nie wiem kto skonczyl lepiej , ja (mam w miare chara i przynajmniej z paccem) czy ty (ciota ktora pierdoli glupoty na forum , ma 68 lvl w gildii z huntem i oczywiscie na free acc) No coz... jak to uwazasz za osiagniecie (twoje) to gratuluje inteligencji :)

dymka 25-10-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1711085)
wstyd mi ze moi kumple dodali cie do gildii ,

BUHAHAHAHAHAHAHAHA

sorry, tu nic wiecej nie powiesz :)

krzysheak 25-10-2007 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dymka (Post 1711096)
BUHAHAHAHAHAHAHAHA

sorry, tu nic wiecej nie powiesz :)

Co masz na mysli? :d

Oris Palladyn 25-10-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1708507)
Zunri chyba najlepiej rzadzil serverem w historii tibii... taka prawda, na
xerenie gdzie gram vuminaku ktory jest noobem jak stad do las vegas nie wbilby nawet 100 lvla a co dopiero 150 ... do tego jest jeszcze masa noobow takich jak tonerro, gilar, rangorak knight, safi askara, nevizus, gattor soreth, meemento, pepe van corsarz itp... reszty juz mi sie nie chce wymieniac.
Oczywiscie nie mowie ze jestem jakis pro ani nic w tym stylu, nie zalezy mi na respekcie takich ludzi jak ty, staram sie tylko powiedziec ze lvlowanie na askarze jest proste jak nie wiem co wlasnie dzieki zunriemu ktory dal polaczkom mozliwosc grania na dobrym serverze pvp z duza iloscia osob online.
A ty na niego najezdzasz... Pamietam jak kiedys robil pa i co z tego? Moge dac x przykladow innych serverow gdzie takie pa jak na askarze bylo przez 1-2 dni jest na porzadku dziennym.

Od Safi/ Gattora/ Meementa to spier**** oke ?

@
Sorrka ze wtracam sie do klotni, ale juz nie moge na to patrzec. Krzysheak czy ch*j wie jak to sie pisze, czy ty nie umiesz normalnie napisac tylko zaraz wyzywac na rodzicow itp ? Co z tego, ze Igor ma 68 lvl ? Moze miec i 8 lvl i bedzie mial wiecej kultury niz Ty.

A co do tej akcji na vent to oni tam byli w 4 i ubijali 80 knighta to sie nie dziw ze go zlozyc nie mogli jak bylo 3 knightow na 60-80 i jeden ed z 55 lvl ;'o

Igrexou 25-10-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1711085)
LOL to ty masz hunta , masz 68 lvl a nie ja, nie zalezy mi na askarze i mylisz sie, mam na askarze kolegow :) Chocby w Pokemonach , wstyd mi ze moi kumple dodali cie do gildii , a z suvish padzka timmy torskiem itp mialem gildie (byl tam jeszcze atthis, lex, rafal de knight itp)
Nie wiem kto skonczyl lepiej , ja (mam w miare chara i przynajmniej z paccem) czy ty (ciota ktora pierdoli glupoty na forum , ma 68 lvl w gildii z huntem i oczywiscie na free acc) No coz... jak to uwazasz za osiagniecie (twoje) to gratuluje inteligencji :)

Co tak sie podniecasz tym facc? :)

Moze mam nową postać na innym koncie? ;) I tak w rzeczy samej jest :)

Moim zdaniem, ja skończyłem lepiej, bo nigdy nie miałem hacka. A dochodząc do wojny, którą i tak przegraliśmy udowodniłem kumplom, że nie jestem ciotą i jeśli mnie będą potrzebować to ja zawsze będę z nimi, nie to co niektórzy a.k.a wesoły i dzielny krzysio :<

Poza tym, to nie mój jedyny char na Askarze... Grałem m.in. Lastinionem, Gornitem, i wieloma innymi charami :] (I dla twojej informacji, żadnego nie kupiłem)

krzysheak 25-10-2007 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1711253)
Co tak sie podniecasz tym facc? :)

Moze mam nową postać na innym koncie? ;) I tak w rzeczy samej jest :)

Moim zdaniem, ja skończyłem lepiej, bo nigdy nie miałem hacka. A dochodząc do wojny, którą i tak przegraliśmy udowodniłem kumplom, że nie jestem ciotą i jeśli mnie będą potrzebować to ja zawsze będę z nimi, nie to co niektórzy a.k.a wesoły i dzielny krzysio :<

Poza tym, to nie mój jedyny char na Askarze... Grałem m.in. Lastinionem, Gornitem, i wieloma innymi charami :] (I dla twojej informacji, żadnego nie kupiłem)

Czy ja kiedykolwiek zdradzilem kumpli? Watpie...

Namekanoth 28-12-2007 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1711123)
Co masz na mysli? :d

Ja Ci powiem co ja myśle.
Ja myślę, że jesteś żałosnym frajerem
Bo któż inny dojebałby się do czyjegoś imienia?

A Igor - zajebiste imie ; D

Dark Immolator 28-12-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namekanoth (Post 1811411)
Ja Ci powiem co ja myśle.
Ja myślę, że jesteś żałosnym frajerem
Bo któż inny dojebałby się do czyjegoś imienia?

A Igor - zajebiste imie ; D

A Maciej tez fajne imie?
No powiedz ze tak... moze dam ci pro i p seta

Namekanoth 29-12-2007 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Immolator (Post 1812205)
A Maciej tez fajne imie?
No powiedz ze tak... moze dam ci pro i p seta

A na chuj mi pro od ciebie i jakiś p-set?
Nie jesteś zabawny z tymi swoimi sugestiami

krzysheak 29-12-2007 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namekanoth (Post 1813445)
A na chuj mi pro od ciebie i jakiś p-set?
Nie jesteś zabawny z tymi swoimi sugestiami

Ja cie moge protowac jak jeszcze troche posmarujesz xD

Igrexou 03-01-2008 15:57

no, to ja wy*******am na Titanie :D Cyaski all :*

Adieu!

Vuminaku 16-01-2008 15:15

Mogath/Mogash jak kolwiek sie nazywasz.
Po pierwsze nigdy nie siedzialem z Ulltima na vt :(
Po drugie nie mam pojecia z jakiej perspektywy mnie oceniles ze jestem noobem bo wbilem 150 ;M a sam mnie prosiles o znizenie paymentu jak ubiles mi kolege
Po trzecie Igor zajefajne imie :)

Sumujac panie uber fantastyczny z tego wynika ze latwiej wbic 140 na xerenie niz na askarze bo tutaj masz jakies 70 sorca tylko :?

ALOHA!

undjapan 19-01-2008 18:25

Vuminaku.

Jako ze jesteś z Rexis mam do ciebie pytanie. Kumple mówili ze twoja gildia ubija h-lvle za darmo i wbija sie na respy grazac huntem i tutaj stawiam pytanie czy to jest prawda czy tylko glupie plotki? Bo chcialbym poprawic swoje zdanie o Twojej gildi. Pozdrawiam.

P.S. Oczywiscie to zdanie jest wyrobione na podstawie plotek.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51.