![]() |
Cytuj:
J****j się w główkę. =) @Topic Ja niestety gotowałem bigos. =/ |
mowcie co chcecie ale jezeli wygra Tusk i sprywatyzuje szpitale to bedziemy miec fajnie , Tusk jest dobry dla bogaczy :>
|
Definitli Tusk.
|
Cytuj:
Ironia, mój drogi. |
@Glamri
Jak jesteś lewakiem to możesz spokojnie uznać swoje poparcie dla gospodarki PiSu bo są socjalistyczni :P (państwo opiekuńcze z masą biurokracji, nawet tego nie ukrywają). |
Cytuj:
|
Tusk wygrał 100% ;D
Kaczyński kłamał w żywe oczy i jak zawsze na zadawane pytanie odpowiadał, ale nie na temat<lol> Nie wiedział co mówić. Tusk doskonale przygotowany :P Mam nadzieję, że Tusk wygra te wybory bo inaczej uznam ten kraj za ludzi nie umiejących słuchać ze zrozumieniem! @edit Sorry nie skumałem, że napisaliśmy post w tym samym momencie Cytuj:
|
@2up
To przeczytaj jeszcze raz i się zastanów, albo wróć do szkoły, bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną. |
a ja mam nadzieje ze Tusk znowu przegra
@down chyba 2up |
@2UP
Jeśli nie umiesz zrozumieć co ja napisałem to lepiej idź się lecz Colo_2006 Podaj mi 1 argument dla którego powinien wygrac kaczor??!!! Przecież on kłamie w żywe oczy!!! Pewnie nawet nie wiesz o co chodzi w polityce i mówisz tak bo twoi rodzicie popierają Pis i kaczki.... Czekam na odpowiedź |
a wiec drogi kolego jak dla mnie to nawet Kwach ze swoją chorobą wygrać , poprostu nie lubie Tuska i tyle :> a co do moich rodzicow nie wkladaj nosa tam gdzie nie powinienes .
PS nie popieraja PiSu ani Kaczek |
To co wolisz aby wygrał PiS i chcesz płacić ogromne podatki za "NIC"??
A może poprostu nie chcesz aby wygrało PO?? |
Apeluję do modów o zrobienie porządku bo niedobrze mi się robi od kłótni dzieci szatana. A wypowiedzi w stylu "Tusk wygrał, Kaczyński jest zły" nie poparte żadnymi argumentami świadczą o dużej podatności na mediową propagandę i obniżają poziom dyskusji (zresztą na co ja liczę na forum gdzie większość jest <15 lat :P).
|
Cytuj:
PS I niema co sie klocic , przeciez to tylko polityka . |
Cytuj:
|
Wiem.
Ale zależy jakiej wielkosci miasta masz na mysli :> W moim miescie nie jest tak zle, ale pewnie jak wszedzie jest korupcja. |
Cytuj:
|
Wiadomo, że zawsze zwolennicy PiS i PO będą się kłucili. Ja nie rozumiem ludzi którzy popierają PiS.
"Zabrać babci beret"!!! |
Z tym bigosem mi się spodobało,to zaznaczyłem.
@ Topic. Tusk.Miały być trzy miliony mieszkań,są mieszkania po trzy miliony. |
Cytuj:
Platna sluzba zdrowia pod rzadami PO to jest argument na poziomie narzucanej sila eutanazji jako wyniku wstapienia do UE. @Smetana: PiS w sprawach gospodarczych nie jest socjalistyczny tylko niekompetentny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |