Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jakie zrobiłeś/aś dobre uczynki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1506)

Soul Hunter 04-02-2004 15:40

A ja mam na szczęscie, ze mnie nikt nie prosi o nic...no z wyjątkiem polaków co widzą po nicku że ja tesh jestem z Polski..
wtedy daję im jakieś śmiecie(wg mnie) scaly czy soldier helmety..czasami porzyczę kase na ten "pierwszy czar" czy coś takiego....z reguły jednak nie lubie pomagac bo większość osób jakie znam to pk i złodzieje...dużoo polaków jest takich.. =/

Adrian 04-02-2004 20:05

A ja robie takie dobre uczynki że poprostu nikogo nie pkuje :P i nie zawracam głowy bzdurami np.plz daj mi cos itp.TO CHYBA WYSTARCZY,a nie rozdaje nic bo sam nic nie mam :D

NO dałem raz bratu jak przyszedłna maina 500gp,long sword,wolf tootch chain czy jakos tam i chyb to wszystko.

Matheous 06-02-2004 17:11

A ja raz dalem Pabuhowi 100 gp bo powiedzial ze go spkowali...a jak bylismy w dp bo chcialem mu to dac to on mnie glupi (CENZURA WLASNORECZNA) zablokowal i kazac dac mu wszystko co mam...EEEECH juz to pisalem na tym forum ale widzicie-nie ufajcie zbytnio ludziom!!!
Aha i jeszcze mam zamiar dac koledze kilka hmmow za darmo ale jeszcze sie nie spotkalismy:)
No i widzialem 8lvlowca na czerwonym i milosiernie go nie dobilem:)
I kilka razy rozdawalem fooda...
A JAK BEDE MIAL WYZSZY LVL TO UWOLNIE ETERNIE OD PRZEKLETYCH PK!!!!BUAHAHAHAHAHHA!!!

Jackiew 07-02-2004 21:25

poMOC

To jak już jesteście tacy chojni to bardzo prosze abyście
dali mi jakąs zbroje albo cluba bo mam 10 lev i jestem magiem a ledwo mam kasy na podstawowe czary w tym momencie nie mam nawet 100gp:(

Prosze o pomoc!!
Kontakt:
-gg:4837606
-I oczywiście tibia Jackiew;VAloria;Carlin;10lev mag

Tonick 07-02-2004 23:02

duzioooo dobrych uczynków (nie chce mi sie liczyć :))))

hehehhe kiedyś gosciu do mnie "kill me plz"
walnol mnie to go zabiłem
a on "thx"
to ja na to "np" ^^
:))

Raynold 08-02-2004 00:27

Ja też zrobiłem dużo dobrych uczynków: nie zabiłem kilku(nastu) low-lev, którzy mi zabijali stworki treningowe... Poza tym ostatnio dałem trochę grosza biednej kobiecinie na dworcu w Katowicach :P

pihorinio 08-02-2004 08:22

:)) :] Ja na rooku rozdalem najsłabszym najlepszy eq (copper shield plate shield chiain armor legion helmet katane srudded legs) hehe serio :)) :]

teraz sam żebram :P :rolleyes: :(

gofomp 08-02-2004 12:09

Ja zawsze ludziom pomagam (choć mam niski lev bo 14 :( ). Czasami gp sypne jak proszą, pokacze to i owo, naucze czarować, dam blanka na pierwszą rune, kiedys nawet na rooku zdarzyło mi się dac kolesiowi katane i chain armor za darmo... :D

*******POLACY MUSZĄ SOBIE POMAGAĆ********

Brzoza 09-02-2004 21:06

Daje kase na Karitas na obiady dla biedych dzieci

Oxygane 10-02-2004 18:50

Całkowicie wyposażyłem kilku polaków, zrookowałem jedneko pk, zlurowalem gs-a pod brame miasta jak kolega nie mogl sie lognac :P

maszlesz 26-02-2004 10:42

Ja spotkałam chlopaczyne na 6 lvl'u - popatrzylam na jego konto i ujarzałam 10 deadów, wiecznie wpadał w tarapaty. Zaoferowałam mu wsparcie i porady. Zaopatrzyłam go w sprzęt (p-set, spike sword, dwarven shield i dark helmet) i łaziłam z nim przez 3 dni jako obstawa. On lał wszystko, a jak nie dawał rady to mu pomagałam. Nie raz uh'ałam. I tak w te 3 dni dobił do 20 lvl'u. Teraz musi skile potrenować bo ma marne. Za szybko ciut expił.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.