![]() |
Cytuj:
Ja poprosiłam mamę żeby zagłosowała na mojego nauczyciela historii (byłego), on jest o ile dobrze pamiętam z PSL. :D powiedziała ze sie zastanowi ;| |
PSL, nikt ich nie lubi, a i tak zawsze znajdą się w sejmie, pewnie tam są sami czyiś byli nauczyciele, ewentualnie zdarzy się jakiś polski Gates.
|
Idę na wybory.
|
Tak, idę zagłosować. W końcu to pierwsze wybory w życiu.
|
Ojciec Rydzyk jeszcze nie zdecydował.
|
Cytuj:
mama powiedziała ze niezagłosuje bo jest głupi i daje sobie po głowie chodzić dzieciakom. W sumie to prawda, u niego na lekcji rzucali gumami w mapę, ściągi nie były potrzebne, bo wszyscy otwierali książkę. Potem była afera ze go niby kajdankami do kaloryfera przypielismy i była u nas policja ^^. no więc.. nie będzie Pana Smykaja ;< |
Notki już masz dwie ode mnie, ślepcu.
Zaraz będziesz pisał, że udajesz to wszystko, żeby notki nabijać? |
Gdybym mógł pojść na wybory, napewno bym to zrobil.
Bo mam już dość 2 kaczek na samej górze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pójdę i zagłosuję na PO.
|
Zabraknie mi kilku miesiecy, ale poszedlbym i zaglosowalbym na czlonkow UPR. Ogolnie demokracja jest zjebanym ustrojem. Monarchia, ew. dyktatura sa o wiele lepsze.
|
Mhm, sonda dla osób niepełnoletnich, a jedną z opcji do wyboru jest "niepełnoletni", chyba coś tu nie gra ;].
Gdybym mógł, prawdopodobnie głos oddałbym na UPR, jakoś poglądy członków tej partii najbardziej pokrywają się z moimi. |
Gdyby za rok zrobili wybory to bym się skuś ił.
|
Ofc; PO...
|
Cytuj:
|
Zaglosowal bym chetnie, ale brakuje mi pol roku ;p
|
Zaglosowalbym, ale nie mam jeszcze 18. ;/
Tak to bym zaznaczyl UPR... lub PO. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:16. |