![]() |
Srednie ceny wynasza:
BP SD 4k BP UH 2,5k Powszechnie wiadomo, ze lepiej sie zarabia druidem na UH, niz sorcem na SD. To, zeczasem sprzeda sie SD za 4,5 - 5k nie znaczy, ze zawsze za tyle sprzedamy. Tak samo z UHami. |
Hmm.. Ktoś napisał, bodajże, Wubeso, ze Sorci nie kupuja sd, bo moga sami robic... Ale wyobraź sobie, ze masz zamiar iść na demony. W jeden dzień robisz około 1 - ,15bp sd. A na demonki bierzesz 20++. Czyli przygotowania do demonów trwałby około miesiąca,,,
Bp SD, kosztuje około 4,5k, a zadko kto sprzedaje za 4k. Chcoiaż znajdą się i tacy. |
tja......... tylko ze zanim sorcem zrobisz 50 lvl (jak to zakladajac bedzie twoja 1 postac ) to troszke minie...... a ue do 50 lvlu to na pvp strata many i szybki sposob na deada............ widzisz.... ja moim ue palka kosze slabiutko (o knighcie nie wspominajac) ale jak druid wylapie to uuuuu albo dead albo dep red ( mmm jak to 2 to wtedy ja nie mam many a on sie vitnie i mi do***ie ze ja padne ^^ )
Ale i tak sorc rox :) (btw.... Bede palka robil ;) ) ( na pw mi ktos cus wiecej napisze nisz widzie w artykulach?? XD ) |
Cytuj:
|
I wszytstko jasne xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |