Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pandoria open battle 14 10 2007 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150848)

Dwik 16-10-2007 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221 (Post 1697211)
okej.. idioto, nie widziales ile bylo Heat a ile tam tych?? Heat była akurat teraz (wyjątkowo) dobrze ogarnięta więc odpuść sobie te komentarze, dobrze mogli zabic tylko Sibona i pojsc sie trapowac na bk albo dlair , ale tak sie wojny nie wygrwa -.-

Padając w tak noobowski sposób i to połową gildii tym bardziej nie wygra się wojny, zreszta czasem trzeba pomyśleć i wyliczyć czy jest w ogole podejmować sie dalszej walki, czy lepiej dobrze uciec. Wam brakuje taktyki uciekania, strzalu SD na combo, w ogole jakos jestescie nieogarnienci.

Demioh 16-10-2007 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oini (Post 1697956)
Cry me a river.

Kto mowi ze uwazamy sie za bohaterow ? Wiecej rób a mniej gadaj bo jak narazie jak sie lejemy to pierwszy do pz lecisz.

hahahaa wiesz.. gadam z członkami z waszej gildi i to ty jesteś podobno najmocniejszy w gembie... "GDZIE JEST TEN OPEN, CHCE DOWALIC IM , APAGE SATANA " !!!!!! niezła polewke mają z ciebie ;) a co do mojego uciekania do pz, widać jak uczestniczysz w tej wojnie ;)

Elmer 17-10-2007 00:58

Jednego nie rozumiem. Jeżeli przez 10 minut nie możecie w trapie, gdzie praktycznie wszyscy mają zasięg zgasić ~120 najta, to po kiego czorta ustawiacie się na open battle gdzie jest kilku/kilkunastu 120-180 eków?

Kakis 17-10-2007 01:00

My dołączyliśmy nie z własnej woli można rzec, ale po poście toviuna w którym osobiście wypowiedział nam wojne. Poza tym nasz udział po której kolwiek ze stron nic już nie zmieni.

A jeżeli chodzi o tamtą "bitwę" to robilismy akurat dhq i dlatego tak późno.

Zastanawia mnie tylko 1 rzecz, to pytanie kieruje do POTN, i liczę na odpowiedź. Dlaczego za każdym razem gdy juz potracicie sorcow trapujecie sie sami i czekacie az sie wam skonczą uhy?

Tzn nie zebym widzial jakies inne wyjscie, ale kiedy taki scenariusz powtarza sie ktorys raz z rzedu to zastanawiam sie po prostu czy taki jest plan czy samo tak wychodzi?

ragafewee 17-10-2007 08:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1697982)
strzalu SD na combo.

HahA ? Mając 3-4 sorków/drudiów można liczyć na mocne combo SD? Jakiś nie ogarnięty jesteś.

Driken 17-10-2007 10:49

Imrae my poprostu mamy na tyle honoru ze potrafimy was ostrzec, a nie tak jak niektorzy z was atakowac nas w plecy

Dark Brozyn 17-10-2007 16:39

Przecież te 400k czy ile tam daliście na rozwój sorców którzy później was fragowali to nic dla krisa, pare zł na allegro przecież ;]

Wicheer 17-10-2007 17:08

Cytuj:

Cry me a river.

Kto mowi ze uwazamy sie za bohaterow ? Wiecej rób a mniej gadaj bo jak narazie jak sie lejemy to pierwszy do pz lecisz.

Mam ci przypomniec ile razy s*******ales do pz jak tylko sie lognalem ?

Kakis 17-10-2007 20:56

Tzn to była aluzja do mojej osoby? Że niby bez ostrzeżenia? To chyba było oczywiste że sie podłącze po tym poście.

Na temat Adiego wole się nie wypowiadać.

Martinesz 17-10-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn (Post 1699166)
Przecież te 400k czy ile tam daliście na rozwój sorców którzy później was fragowali to nic dla krisa, pare zł na allegro przecież ;]

bla bla :( jestes tylko zwykly coward :<

@oini

pokazałeś swoje pvp w kanionie, powinieneś sie wstydzić, 'ale wywalisty jestem! rs'a mam i wbiłem bana hohoh' skończ już :/

WardanceR 17-10-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demioh (Post 1697730)
staryyy ja niewiem, jak ty grasz na Pandori to coś z tobą jest nie tak że nie rozumiesz o czym tu piszemy, nie chodzi o to że polacy trzymają że swe to normalna sytuacja, chodzi o to że napoczątku wojny ze Swe był tylko Jihranek i nie można mieć do niego pretensji ale reszta bohaterów podochodziło do swe kiedy było juz posprzątane.

ej kolego, jakbys uwaznie czytal to bys sie zorientowal ze chodzi mi o to ze wysmiewam to ze polacy powinni sie trzymac razem xD a nie to kto jest z nimi a kto przeciwko XDDDDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1699993)

@oini

pokazałeś swoje pvp w kanionie, powinieneś sie wstydzić, 'ale wywalisty jestem! rs'a mam i wbiłem bana hohoh' skończ już :/

w przeciwienstwie do ciebie, brozyn mniej mowi ,a wiecej robi :) i nie to zebym lizal mu dupe, bo go nie lubie, po prostu stwierdzam fakt XD

Faxio 18-10-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1699993)

@oini

Lol, co ma do tego moje pvp ? Co mialem zrobic jak mnie otoczylo 20 noobow i to jeszcze w kanionie ? Ty napewno jestes lepszy odemni, nie ?

Nigdy nie uwazalem sie z "pro"

@ Wicheer
Nigdy przed toba nie uciekalem bo nawet na vip Cie nie mam.

@Zbyś

Nigdy tak nie mowilem, masz zle informacje :)

Faxio 18-10-2007 16:10

double post

Demioh 24-10-2007 19:36

Cytuj:

Cry me a river.

buhahahaahahahha to co tam mistrzu żegnamy się ;)

Dzik Dzik Tadzik 24-10-2007 20:41

Przykład na to, że złodzieje nie mają łatwo w życiu.
Zobacz Grzesiu mineło juz koło roku, a to i tak wszyło... Zastanów się następnym razem.

Pozdrawiam,
Tomek.

Demioh 24-10-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzik Dzik Tadzik (Post 1710593)
Przykład na to, że złodzieje nie mają łatwo w życiu.
Zobacz Grzesiu mineło juz koło roku, a to i tak wszyło... Zastanów się następnym razem.

Pozdrawiam,
Tomek.

szczęście w nieszczęściu, ale przynajmniej idioty mniej :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09.