![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jednego nie rozumiem. Jeżeli przez 10 minut nie możecie w trapie, gdzie praktycznie wszyscy mają zasięg zgasić ~120 najta, to po kiego czorta ustawiacie się na open battle gdzie jest kilku/kilkunastu 120-180 eków?
|
My dołączyliśmy nie z własnej woli można rzec, ale po poście toviuna w którym osobiście wypowiedział nam wojne. Poza tym nasz udział po której kolwiek ze stron nic już nie zmieni.
A jeżeli chodzi o tamtą "bitwę" to robilismy akurat dhq i dlatego tak późno. Zastanawia mnie tylko 1 rzecz, to pytanie kieruje do POTN, i liczę na odpowiedź. Dlaczego za każdym razem gdy juz potracicie sorcow trapujecie sie sami i czekacie az sie wam skonczą uhy? Tzn nie zebym widzial jakies inne wyjscie, ale kiedy taki scenariusz powtarza sie ktorys raz z rzedu to zastanawiam sie po prostu czy taki jest plan czy samo tak wychodzi? |
Cytuj:
HahA ? Mając 3-4 sorków/drudiów można liczyć na mocne combo SD? Jakiś nie ogarnięty jesteś. |
Imrae my poprostu mamy na tyle honoru ze potrafimy was ostrzec, a nie tak jak niektorzy z was atakowac nas w plecy
|
Przecież te 400k czy ile tam daliście na rozwój sorców którzy później was fragowali to nic dla krisa, pare zł na allegro przecież ;]
|
Cytuj:
|
Tzn to była aluzja do mojej osoby? Że niby bez ostrzeżenia? To chyba było oczywiste że sie podłącze po tym poście.
Na temat Adiego wole się nie wypowiadać. |
Cytuj:
@oini pokazałeś swoje pvp w kanionie, powinieneś sie wstydzić, 'ale wywalisty jestem! rs'a mam i wbiłem bana hohoh' skończ już :/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nigdy nie uwazalem sie z "pro" @ Wicheer Nigdy przed toba nie uciekalem bo nawet na vip Cie nie mam. @Zbyś Nigdy tak nie mowilem, masz zle informacje :) |
double post
|
Cytuj:
|
Przykład na to, że złodzieje nie mają łatwo w życiu.
Zobacz Grzesiu mineło juz koło roku, a to i tak wszyło... Zastanów się następnym razem. Pozdrawiam, Tomek. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |