![]() |
Moim zdaniem na 18lvl powinnienes miec skilee 50/35 przynajmniej ;]
A od 20 lvla ze hunting spearami chodzic na mt.sterum i expic na wszystkich rodajach cyców xD ja tak robiie ^^ :P :cup::cup: |
Pally Skill
Możesz zamkn±ć slima w jakim¶ pokoiku z oknami, zamykasz slimy te sie respi± a i żeby biły cie 2 roty i tak skille mi lecialy tylko, że z kamyczków musisz można speary. Takie miejsce jest pod ab :P.
|
Proste nie graj na non pvp a wszczegolnosci na celescie... :/ poskilluj do 55 na... hmmm... slimach ? i idz expic ;d
|
Idz expic na fibule na boholdery z bolców ja jak mialem palka to tam do 25lv siedzialem tam est GOOD. A jak ci sie bolce skonczo to odrazu w sklepie kupisz.
|
44adi44
1. skilować na dwarfach (jednym lub dwóch bo masz bardzo słabe skile) 2. Plate Legs, Plate Armor albo Mammoth Fur Cape (je¶li masz tyle kasy i zależy Ci na capie), Beholder Shield, Fur Boot. Pzdr Rysiu (: B) |
nie czepiam sie pallem nigdy ni gralem gralem:miecz::mag: nim raczej wogole>>>:lucznik:
|
Moim zdaniem to powiniene¶ teraz zrobić 60-65 dist ja teraz gram palem i na 8 lvl mam 62:) i chyba tak jest najlepiej zrobic 70 i do 30 mieć spokój
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |