![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Movie no kurwa nie ma to jak uzywajac assassin starow dostac 1000 expa za demona <HAHA> F1 rox ^.^ a reszta ? bot plax... |
Ziomek spokojnie by to zrobił ... gdyby nie sprawdzał loota i cały czas walił z power boltów a nie raz na minute :/ Btw. N/C bez shielda i tylko tyle uhow na ani? Kochajmy dzieci allegro :baby:
|
Cytuj:
|
BUahaahaha wziął uszki i padł xD Rotflmao! XD
|
Cytuj:
Jak kurwa nie chcesz to nie komentuj -.- ani nie czytaj, jakos wszyscy zrozumieli co chcieli i wystawili swoje komenatrze, ale zawsze musi byc jakis "Trol" pozdro dla CIebie |
Cytuj:
a po 2 osle on nie qpil tego chara tylko zrobil... |
Powiem tak.
Ten pallek-nie za malo tych uhow na ani? Jego prosby-Nie wszyscy jada ANIHI na bocie zeby se rozmawiac albo szukac i myslec ile uhow odpalic dla kogos kto niedostatecznie przygotowal sie do anihi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ruchaj reke? elo pro wielki graczy master szefie? |
Cytuj:
kochajmy dzieci nooby:baby: |
Cytuj:
Po 1 . Sharer Po 2 . Lizodup Po 3. Zaczynałes wojne majac 100 lvl a teraz masz 92 . PS : Przepraszam lizirowku niechciałem cie urazic:( |
Cytuj:
o jejq jakie to romantyczne :(... -.- Ty tylko jestes botem wiesz o tym |
To najbardziej logiczna nazwa tematu jaką kiedykolwiek widziałem. Serio.
|
Przypomina mi to po trochu moj annihilator na ktorym musialem pozyczyc blokerowi uhy przez trade ^^
|
@autor: kretyn żeś. Btw, wspominałeś coś o "trolu"... zgadniesz, kto nim jest? Podpowiedź: jego nick zaczyna się na "Uf" a kończy na "ox".
@Etoric i ekipa jego bluzgająca (?): Etoric ma lepsze teksty. @pan z którego się tutaj śmieją (na podstawie przytoczonej rozmowy): nie, "wogule" "niejesteś" kretynem, słownik ortograficzny też cI pewnie ukradli, jak "miałeś hacked". |
Cytuj:
Osle? Jezeli Twoje konwersacje są na tym poziomie to prosze :baby: wyjdz na dwór i tam sobie pokozacz ... no chyba że Cie tam już nie lubią. @Rev'ico Jeżeli nie wiesz co oznacza dziecko neo nie używaj tego zwrotu k? Nie grałem ostatnio w tibie ... kiedyś tak nie było ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |