![]() |
lojalnosc na non pvp jakos niechce mi sie w to wierzyc nie wiem po co czipsoft robi non pvp jak natym szicie graja same noby jak teraz zrobia jakies non pvp to chyba wysle im list
|
Cytuj:
Cytuj:
Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje ;) Cytuj:
Cytuj:
|
Hackerowi było żal cie hackować :S
|
Cytuj:
Cytuj:
Reszty komentował nie będę, nie warto. Jak napisał kiedyś ktoś mądry na tibia.de: Pokaż Polakowi, że jesteś w czymś lepszy, to zostaniesz mianowany botterem |
@Soul of cośtam
Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego). Cytuj:
Dobra idę pwnować guardy moim pro evul palkiem. Wszelkie wonty kierujcie pod nickiem Tantaram ;) |
miales rookowac chary a dalej je trzymasz -.-
dojedz je a nie klamiesz nas na forum |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Soulmann Nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo patrząc na Twój sposób dyskusji na forum zauważyłem, że lubisz prowadzić walki na cytowanie z dodatkami kontrargumentów na kilka stron, mnie to nie kręci, strata czasu. To tyle ode mnie. Możesz sobie jeszcze mnie zacytować, ale ja dyskusji z Tobą w tym temacie nie zamierzam już prowadzić. Cytuj:
I nie kłam, że Ci się nie należał, bo każdy wie jaka jest prawda ; P @down O ile pamiętam, to czytałem w jakich okolicznościach. No ale jak można się wypierać, kiedy na filmie jak byk widać napis typu "Pozostało 60 sek manashielda" ? czy jak to tam pisze... nie wiem nie znam się na tym : P. @2down No dobra, a nawet gdyby to nie był msg bla bla, to przecież w jednym ze swoich postów i tak się przyznałeś, czyż nie? ;; Cytuj:
|
Cytuj:
@up Nie był to msg wysłany przez bota - Kopiuj wklej rox! (TibiCAM z tego co mi wiadomo, nie przechwytuje MSG wysłanych przez tibie auto ;) ) @2up No i? To przecież nie jest DOWÓD! |
Cytuj:
co do filmów to szkoda, no ale jak by nie patrzeć to wychodzisz jak by z nałogu jakim jest tibia :) co do "senior Tutora" Skur*wiela bym upierdolił w pizdu i pozbawił wszelkich praw xD pozdro xD |
;)
co do tego sporu to jestem calkowicie po stronie Soulmanna bo on chcial wyciagnac od hakera jak najwiecej... ALE PO TO BY ODDAC TO RUMB'owi! skumaj to Ryba! Zeby oddac! Wiec stfu plx bo akurat w tym temacie robisz z siebie posmiewisko :(
@film troche bez sensu ten hak skoro oddal itemu Soulmannowi a on powiedzial ze odda je Rumb'owi a chara nie zniszczy. To tak jakby nic nie zrobil... ale pewnie sadzisz ze Soulmann nie odda... Naprawde naleza sie Soulmannowi wyrazy szacunku za to ze oddal itemy osobie shakowanej! Zaimponowal mi bo nie wiele jest osob w tej posranej Tibii ktorzy by sie tak zachowali! Ave! |
ten kolo zachowal sie jak swinia -.-
|
@bulamen7
hrum hrum uzekla was moia ortograwia ?/ @topik patrz ale wyslal mejla XDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
@Soulmann Znalazłeś się w dobrym miejscu i w dobrym czasie. Respect for u za uczciwość. |
Przeciez to razi w oczy fakiem !
|
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Pozdrawiam Mame i tate ! :)
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Mamo tato jestem w TV xd Dlaczego on pisze "mamo" z duzej litery, a "tato" z malej ? >; wtf? |
up może bardziej lubi mame niż tate xD
|
Skoro Soulmann oddał rzeczy to dobrze sie zachował, a co do tego bota którego niby uzywal to nikt mu tego udowodnic nie może :<
@Topic Kiedy Rumb rookniesz swojego chara bo jakos widze że ci sie odechcialo, lvl stoi w miejscu. |
Cytuj:
no ale możliwość też jest taka- to był prawdziwy hack 8o |
Krótko:
Ryba - jeśli nie lubisz prowadzić takich dyskusji, to ich nie rozpoczynaj. Paior - to nie fake, a mój filmik wcale nie miał ujrzeć światła dziennego (robiłem go tylko dla Agrokiego, który był święcie przekonany, że nie oddam wszystkiego Rumbowi), stało się inaczej - trudno. |
Cytuj:
Ja takich nie rozpoczynam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |