![]() |
Hehe spoko fake. teksty mowione przez potworki mogles zrobic jak juz ktos wspomnial, tibijska pomarancziowa czcionka. Ja jestem przekonany na 100% ze wygraja orkowie. Aha! Źle wkleiłem drugi rzad zerków-jakies paski sa nad kazdynm potworkiem. Ale ogólnie jest spoko, czekam na zakonczenie :)
|
Ejno, wygrać mają krasnale, dlaczego?? poniewarz taki nicki kusznik ma kusze na wyskokości genitaliów orków, a tamci tam chyba niemają żadnego pancerza :D
|
No całkiem, całkiem;)
Pospiesz się z resztą, chcę wiedzieć kto wygra;) |
??
Czy mi sie wydaje czy Warlwordy się wycofaly i pobiegly po Shamany??
Warlwordy to tchurze (jak to się pisze?? lol). HAIL DURIN!!! JESTEM ZA DWARFAMI BO FAJNIE SIE NA NICH EXPI I JAK ORCI BY ICH POKONALY TO NIE MIAL BYM NA CZYM EXPIC!!! LOL HAIL DURIN |
nawet nawet nie jest zly
|
Wiadomo ze Orki :P ale ty zrobisz ze Dwarfy pewnie :P
|
Wzbogać ciut krajobraz , jakieś drzewko , rzeczka :) :)
|
Irux, mam pytanko.. skad wziales obrazki dwarfów (dwarf, dwarf soldier, dwarf geomancer, dwarf guard) i orcow (orc, orc shaman, orc leader, orc berserker) ustawione od boku, tylu, przodu ???
Plz daj linki do nich pozasysam se ^^ Z gory thXX!! |
@up
Do tego nie ma niestety linków, mam to z spr edytora:) Troche jest z tym roboty ale puźniej jest cool:) |
Prosba
Irux mam prozbe mógł byś wkleic troche zdjęć z huntów,bardzo cie oto prosze.
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx plx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx;) xxxxxxxxxxxxxxxx:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxB) xxxxxxxxxxxxxxx:] xxxxxxxxxxxxxxxx:p xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxX( xxxxxxxxxxX( xxxxxxxX( X( X( you;re :baby: :D
|
na początek dobrze jest...dawaj więcej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |