![]() |
Sign me in.
|
No to tez sobie zagram. A co mi tam :)
Lipa na tym www.gamedesire.com :/ Instalowalem to juz 2 razy i dalej nie moge grac, bo prosi o instalacje.. ;/ A wiec to opera dawala w d***. Na fire foxie wszystko hula. Ok zostaje w grze. |
Nikt już nie umie grac w 9 bill ?
|
Cytuj:
Cytuj:
Start turnieju jakoś pod koniec tygodnia, jak znajdę czas ; P. |
Ludzie to nie jest wielka filozofia uderzyć w bille :> Zasady gry są na stronie , a po za tym to ma być zabawa.
|
Sporządziłem loterie. Numerki macie takiej jak na liście zgłoszeniowej.
http://lottery.erig.net/9561 Podział na grupy będzie następujący: I (pierwsze 5 osób) II (drugie 5 osób) III (trzecie 5 osób) IV (ostatnie 6 osób) Niestety ostatnia grupa będzie miała 6 osob ; p. Jako, że jest mało zgłoszeń, to do 1/16 awansują aż 4 osoby z każdej grupy, więc wszyscy mają spore szanse : P. |
Kod:
rank 1: ticket #14 |
I grupa Ukryty tekst:
II grupa Ukryty tekst:
III grupa Ukryty tekst:
IV grupa Ukryty tekst:
|
Swietna grupa... ;P
|
Ja na swoja te nie nazekam xD do kiedy mamy czas ??
|
O jezu.. pomylilem fora ;p
Mamy sie sami dobrac w pary i umowic na termin? A moze najpierw ty nas ustawisz w kolejnosci a potem bedziemy sie umawiac? |
Kto chce grac ze mna = pw.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Arfyd ( 4 - 0 ) Oxygane
;>> |
Można tak określić, że moja grupa jest ,,młodsza" :P
|
Colo 4 - 1 Arfyd xD
|
Arfyd ( 1 - 4 ) Colo_2006
|
Slay - nowy z cyferkami 4:1.
I od razu propozycja do ludzi z mojej grupy - i tak nikt (poza Olorionem) nie jest godnym przeciwnikiem dla mnie wiec w ramach oszczedzania czasu swojego i mojego proponuje oddanie mi walkowerow. Zawsze to jakies 10 minut (bo w tyle mniej wiecej was wykoncze, jak nie szybciej) wiecej wolnego czasu... |
Colo 4-0 Gangrel taka uwaga dla mojej grupy postarajcie sie :>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |