![]() |
Hiahahaha-hiahahaha?
Fajne! Róp dalei! A tymczasem.. Kaszóś się zgłasza! Nick: Kashek Ołt: http://img299.imageshack.us/img299/1...cpravievz8.png |
a i jeszcze umiejętnośc do Matiossa, a mianowicie
-Podział Cienia (tworzy swoje materialne klony, które walczą u jego boku) |
Za szybko przegrałem, shurikeny nie zadają takich obrażeń. Serce mi na pół musiałby przekroić. Jeśli te walki mają być takie krótkie i wszyscy padać na hita... To to jest bez sensu
|
|
To, że poruszał się w miejscu może być, w końcu ciężko oddychał nie? :<
Te drzewko nie miało być przezroczyste (sic!). Co prawda to prawda, spodziewałem się dłuższej walki. A jak już robisz takie krótkie to ma być codziennie nowa walka!!! |
no dobra walki będą dłuższe.
PS.Od teraz Shuyal będzie pomagał mi w animacjach! |
Cytuj:
pierwszy skill to te Ciencie Śmierci :P |
@up:
Aha, i nie ciencie śmierci tylko cięcie śmierci. ;) Autor, do mojich umiejętności możesz dopisać: krycie się w cieniach (ninjowa niewidzialność), szybkie, niemal niewidoczne, podwójne dźgnięcia sai, rzucanie shurikenów. |
Fajne Fajne. Ale co nie masz czasu czy aż tyle tyle Ci to zajmuje ?
ah. i mogliby sie nie ściagać na jednego strzała tylko powalczyć wiecej. |
uwaga Shuyal zrobi następną walkę!(jak ktoś nie wie czemu niech popatrzy na mój poprzedni post)
|
Wciśnij mnie na następną walke :P
|
Ja na byle jaką walkę.
Verious Czarnoksiężnik na 4903706 outfit dam. Niewidzialność, ma czaszkę ognia na outficie że może ziać. |
Yuno, możesz mnie wywalić ze składu, rezygnuję, chyba, że sam mu dasz jakiś outfit.
|
Mam nadzieje, że moja walka niedługo a powinna ona wyglądac tak
http://img81.imageshack.us/img81/242...gofightiz6.gif |
@Cloy
mam już dla niego outfit nie musisz siętym zajmować |
Nie wiem jak robić gify
Siemka, mam do Was pytanie :evul: czy mozecie jakos mi pomoc ? xDD. Nie wiem jak robic te gify, jestem nowym uzytkownikiem forum , czy do tych animacji jest jakis program ? Bardzo Prosze o jakikolwiek konkatk ze mna gg : 10361130
|
@Lureks
Report za archeologię. |
Archeologie ? 8o Prosze tylko o podanie storny na gg :) bo sam chcialbym umiec takie animacje robic
|
chyba zrobię następną walkę zamiast shuyal'a bo poprosiłem go oto ale coś się grzebie
PS. ja do GIF'ów używam Easy Gif Animator |
Kolejny temat z walkami.... Dobra, pomysł jest fajny, ale się powtórzył chyba już z setny raz... Yuno weź rób szybciej te walki ;P
I ta pierwsza walka była beznadziejna... Poprostu żal.. Jeden cios i papa ^^ Proponuję rzucać kostką kto wygra, np jak wyrzuci 6 to wygra Godraiel (czy jak jej tam) a jak 3 to (kto był tam jeszcze? xD). Tak będzię najsprawiedliwiej. Pozdro! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |