![]() |
Cytuj:
|
sssuuupppeeerrr
nice ssy , gratz
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Moge tylko tyle powiedzieć GRATULUJE ;)
|
Fajna tresc jesttylko troche ten polak do krzesla przywiazany dziwny troche.
Podobal mi sie ten pomysl z puapka kamienna :D |
Gratz :] pomysl niezly tylko ci szwedzi cos zle pomalowani :] trzeba bylo sie bardziej postarac Pomysl 8/10 (zjechany temat) wykonanie 9+/10 :] Ogóem 9/10 ... GRATZ MORE PLX
|
Spoko
Spoko, ale mogles jakos zrobic to w inny sposób no ale nie mysl sobie że narzekam lub cos ssy super sam bym takich nie zrobil ale ja tylko mowie. ;)
|
polacy to n00by.. co wy do tych szwedow.
|
Nie popieram refreshowania starych tematów ale ten wymiata! :P niezły fake xD
|
troszki fajne :D
|
Zarabicho fejk. Sa niedopracowania, ale i tak mi sie podoba :P
|
Spoko
Spoko fake'i, tylko jedno mam do zarzucenia. W pierwszym i drógim fejku u jednego polaka jest zamiast Polak says Polak yells. Ale ogółem zajefajne!!! 8o
|
Fajne choć spodziewałem się że polacy wygrają poland rox!! :flaga_pl:
|
O k***a
O k***A JAKIE ZAJE****E FEJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 8o
DAWAJ WIECEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o P.S WOJEK MAJONEZ & MASTONUS RZĄDZĄ!!!!!!!!!!!!1!!!!111111 :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
Jeśli klikniesz ten "głośniczek" u dołu ekranu też będziesz krzyczal (yells) ;) |
:p
Oby tak dalej z tym krzesłem to było cóól:D:D
|
Cytuj:
niestety taka jest prawda ze w tibii okazuje sie prawdziwe oblicze polakow :| zreszta co ja tu bede offtop'owal (?) @on topic: dobre, jak zawsze :D |
hmm super :] nie mam nic wiecej do powiedzenia....a ktos tam up up pytal sie skad mlotki. Gostek polak rozdawal...czytaj a nie patrzysz na obrazki jak malke dziecko
|
Dzięki za odświerzenie mojego starego tematu (Dark Pally jest na koncie z którego już nie korzystam ;])
Fake jest stary, chyba jeszcze z 2004 :P |
super ekstra za***icho , jak narzie najlepszy fake jaki widzialem :p]
Żartuje do du** ten fake wogole lipa coi powychodzilo tenh polak n a krzesle zamiast siedziec to stoi DO BANI!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |