Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Moja druga truskawa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15167)

Dwik 27-10-2004 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roland
A co do drugiej tibi, jest to folder, ze zmienioną ikonką, słuszałeś o czymś takim????

Widzę, że coś tu probujesz kogoś w klocki zrobić. Dlaczego? Bo sam sobie zrobiłem inną ikonkę skrótu foldera, ale po kliknięciu na fdolder masz podstawową ikonkę. To jest na 99% MC i według mnie nie ma się co z tym kryć. Jedni dają sreeny z tibia gg/aid ty z mc i jaki tu problem :P

roland 27-10-2004 14:31

Lol

widzisz ja mam windowsa 98, w tym windowsie zmienia się iknoka folderu...
A co do MC to nie mam, od kąd dostałem haka...

Dwik 27-10-2004 16:02

Cytuj:

widzisz ja mam windowsa 98, w tym windowsie zmienia się iknoka folderu...
A co do MC to nie mam, od kąd dostałem haka...

Też mam Win 98 i wiem ze nie da sie zmienic ikonki folderu (co najwyżej skrótu), no chyba ze zmeiniasz all icons. Więc mi tu nie pi%$%^$.

Klatus 27-10-2004 17:15

I czym tu sie chwalic, ze zabijasz bezbronnych ludzi ?
Jeszcze z kolegami... cwaniak. Idz sobie na Inferne jak chce Ci sie zabijac! A nie pekujesz biedakow!

Thelarion 27-10-2004 19:04

Powiem jedno...

Ż A Ł O S N E

Człowieku jeśli ty całe wakacje robiłeś skille i level żeby pekować i zrobić redskulla i to ci się udało na 11 levelu... Po co pisać

W Y J D Ź

@ith

Jeśli jest lamowatym 30lev brazuca. Taaaa B) Aż mi się przypomniała akcja jak poszedłem Tongiem i z toba i nam k-arm wypadl. No naturlish kolo był BR mam gdzięś chyba ss z gadką z nim. Na początku text BR ?

Myślałem że padne :tongue:

By the way

Jeśli kogoś trapujecie i was wyciągną, albo coś się bedą pytać powiedzcie jedno i wam dadza spokoj. Jakie jest to magiczne słowo? Zdradze wam :D

BR?

roland 28-10-2004 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klatus
I czym tu sie chwalic, ze zabijasz bezbronnych ludzi ?
Jeszcze z kolegami... cwaniak. Idz sobie na Inferne jak chce Ci sie zabijac! A nie pekujesz biedakow!

A ty się cwaniaczysz bo sam byś tak nie umiał?? Popelniłeś jeden błąd:
Bezbronni ludzie nie biją z hmmów, i nie walą w ciebie z bełtów... Taki 49 elite knight to faktycznie był bezbronny jak go 11 knight zaczął walić...
A co do inferny tam jest prościej pekowac... Skąd ktoś ma widzieć, że kogoś właśnie zpekowałem?? Miałem problem z dojściem z red skulem z foldy do depo w całości(kolega uhał mnie 7 razy), a w końcu i tak zwiałem do GH(wywalili mnie z gilid za pekowanie:() i po drodze zabiłem jednego frajera...

Guzik 16-01-2005 21:46

Cytuj:

Bezbronni ludzie nie biją z hmmów, i nie walą w ciebie z bełtów... Taki 49 elite knight to faktycznie był bezbronny jak go 11 knight zaczął walić...

10:05 Warning! The murder of Freval was not justified. = LvL 6
14:58 Warning! The murder of Lu Tiro was not justified. = LvL 19
15:25 Warning! The murder of Zestawik Marcuwy was not justified. = LvL 17

N/C

Sonic hitman 17-01-2005 12:41

lol

Ja nie moge ale ty jestes tempy pomysl zanim kogos zabijesz szeddl sobie taki newbie na frost trolle zbieral kase przez 10 godzin zeby kupic sobie wymarzonego plate armora a tu przychodzi taki lol jak ty i zgona mu funduje pomysl czlowieku to nie boli X(

PiXik 17-01-2005 13:24

ahahahah truskawke to ja zrobie na 6lvlu .ssy huowe jak barszcz AKCJA AKCJA WIĘCEJ AKCJI

Czeslaw Palladyn 17-01-2005 17:48

Co do brasilów to sorc o najwyzszym lvl w calej tibi jest własnice z Brazylji - Setzer Gambler. Więc br? też potrafi.

Stachumixer 17-01-2005 18:48

n00b

wlasnie wylacz druga tibie cheaterze , pk , ale nudne ssy , co z tego ze masz red skulla na 11 lvlu , co z tego powodu spusciles sie na kompa?? , a skille sa slabe na 11 lvlu mialem 56\56

Grevil 17-01-2005 21:58

Nup

BR?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.