2)Tym ktorym zalezy na maturze - beda robic zadania zeby sie nauczyc jak najwiecej.
Zabawne, mi zależy na maturze, przygotowania mi idą całkiem dobrze, a zadań domowych nie robię. Nie wiem jak u was, ale u nas te ćwiczenia średnio rozwijają. Czasem jakieś ciekawe słówko wpadnie, ale równie dobrze mogę poczytać coś po angielsku.
Rotherdamie
25-10-2007 00:36
@Ville:
Cytuj:
Jestes takim asem ze jak piszesz wypracowanie to w tym samym czasie robisz backflipa z wjazdem na twarz twojej dziewczyny?
Oj widze ze ten Backflip zostanie na długo zapamiętany. Ale co to ma do mojej znajomości języka angielskiego? Wypadki sie zdarzaja ,a jeśli chodzi o temat to jak bede miał wypracownaie zadane to je tutaj może umieszcze żeby scream sobie poćwiczył ,a ja mu potem pomógł poprawić ewentualne błędy.
Rethfing on Aldora
25-10-2007 08:42
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
(Post 1711094)
Oj widze ze ten Backflip zostanie na długo zapamiętany. Ale co to ma do mojej znajomości języka angielskiego? Wypadki sie zdarzaja ,a jeśli chodzi o temat to jak bede miał wypracownaie zadane to je tutaj może umieszcze żeby scream sobie poćwiczył ,a ja mu potem pomógł poprawić ewentualne błędy.
A ja myśle, że Scream jest na tyle evul pr0 z angielskiego, że oferując się do pomocy ma świadomość, że jest w stanie zrobić to dobrze, bez pomocy.
Zupka_Chinska
25-10-2007 16:01
A ja stale czekam...
Scream
28-10-2007 15:08
przypominam o swojej ofercie :]
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.