![]() |
http://youtube.com/watch?v=_JpLhi7AWqs
to sie nazywa solo anni na PRAWDZIWEJ tibi bez noob hotow i wtedy knight walil sux hity :P |
Cytuj:
|
Rzeczywiscie sie popisal...Obudzil sie jak by na koncu annih, albo sobie przypomnial, ze trzeba zaznczyc demona, zeby bic go z gwiazdek lol...
|
95% szczescia
5% umiejetnosci ... koles sie uchał gdy miał mana shield >.< 22:52 Marite pal [103]: UHY. 22:52 Marite pal [103]: pod siebi. 22:52 You are now leader of your party. 22:52 Marite pal has left the party. to mi sie podoba ;D |
Z 3x by zrobili by te anni gdyby odrazu zaczal walic z ass starow a nie obudzil sie jak jego ostatni znajomy padl
Chodz mial sporo farta xD z 5-ma dem na 1.2k hp i bez m ringow heh ;p |
Wiecej szczescia niz rozumu.
|
Cytuj:
przed up date byl film jak koles tez tak zrobil i były 2 demony jeden na red a drugi na full tylko o ile sie nie myle mial 112 lvl i nie walil hitow po 500 ;s zadne to solo... |
ladny filmik :) gratuluje :PP
|
|
Cytuj:
|
szkoda ze niepadles... przez ciebie pozdychali twoi kumple bo nieatakowales tylko sie uhales zal
|
Ja bym tego solo nie nazwał :baby: I napewno ten koleś nie jest bohaterem tego anhi tylko najgorszym jego elementem:P Tak naprawde przez niego 3 osoby padły. Wogóle ten annihilator był jakiś idiotyczny... czemu reszta palków nie strzelała z assassin starów? żal;(
|
Miałbym szacunek do ciebie, ale bot... widac ze atakowales oO
na 1 demca 4 ass ci poszly :D Ale pomimo wszystkiego Gz wykonania A i jeszcze jedno Gz że blokera takiego wziąłeś do teamu !! \,,/ 103 lvl żart ... |
Widziałem z perspektywy tego co krzyczy
4 bp uh pod siebie Ale z 15 hp ładnie się wyleczył:] |
co za koles zeby nie atakowac demów ? ... zal
|
Żal..
Miałem to napisać odrazu po obejrzeniu filmu...Ale konto mi sie pojebalo i zrobiłem nowe...Myslisz ze jestes fajny??przez ciebie padly 3 osoby bo nie atakowałes...Żal mi ciebie.JAk to ma bys solo to zobacz co znaczy solo ŻAL...
|
A czemu piszesz to do mojej osoby(przynajmniej tak to zauważyłem)
To nie jest mój film tylko tak jak napisałem w pierwszym poście, ja go znalazłem ;D |
-.-
nooby on atakowa, ale trzymał hota więc było exhu~ więc na tym polega jego głupota ciemne masy :>
|
80% ludzi którzy go krytykują nie wbiło nawet 80lv a codpiero 110 i anni, jakbyście zobaczyli tyle demków to byście sie osrali, wiec dobre rady zostawcie dla siebie
|
mozecie go krytykowac,ale to czego dokonal wcale nie jest takie proste podziwiam go za to a to ze nei atakowal i padly 3 osoby to nie jego problem kazdy dba o swoj tylek pozatym pokaal an koniec ze jest bardzo dobrym kolega dajac koldze uhy wiec nie rozuemie was najpeirw wbijcie level a potem idzcie na anni zobaczycie jak to fjanie dostawac hity od5 demonow:P powiem jedno GZ KOLES ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |