![]() |
Znając życie nie poprawią sorków/drutów lecz tylko zmniejszą siłę dla palków/najtów.
|
Jeszcze podczas summer update 2007 było zdanie że dodadzom nowe czary dla profesi magicznych w Zimowym Update
|
Cytuj:
Ty mowic polska jezyka? a br? Cytuj:
Pojebalo cie? To ze raz walnie kina za 350 to nie znaczy ze zawsze ty i tak masz 10 druida pod carlin wiec sie nie odzywaj... |
Cytuj:
|
Mam pytanie czy tu wszyscy warszawiacy same takom itp. wiem że trudno się odzwyczaić ale spróbujcie
@topic no i wreszcie polepsza druta a nie biedny lata chowa się w świątyniach i w depo :( no i fajnie sobie prozmawialim o takom sprawom :D jezeli jest tu jakis modek to niech usunie jedna moja odpowiec bo jakos moja przegladarka 2 na ras zapisala |
nie ja przybyć z innego kraja i nauczyć sie jęnzyk polska
|
Mam pytanie czy tu wszyscy warszawiacy same takom itp. wiem że trudno się odzwyczaić ale spróbujcie
@topic no i wreszcie polepsza druta a nie biedny lata chowa się w świątyniach i w depo :( no i fajnie sobie prozmawialim o takom sprawom :D |
napewno polepsza sorkow i dru a kina i palka powinni zostawic bez zmian
tylu magow odeszlo wiec musza ich jakos zachecic do gry aby zarobic na pacc nowe tereny i outfity takze sie przydadza ;] tylko jakies trudniejsze do zdobycia typu assasin, summoner gdzie trzeba zbierac duzo items bo tak jak masz kumpli na hlvl w jeden dzien mozna zrobic nosermana |
Aż sie miło czyta 8o no to teraz co piątek oczekiwanie na newsa :D
|
No no tylko zeby teraz z tymi ulepszeniami nie przesadzili ...
|
Mnie trochę ciekawi co dorzucą do mikołaja tym razem 2 lata temu dawał tylko prezenty rok temu pojawił sie grynch clan goblin i ukradzione prezenty ciekawe co teraz cipy dorzucą :D
|
kiedy bedzie mial miejsce ten update, dokladna data jest znana??
|
Cytuj:
ja myśle że mikołaj zamiast dawać jakieś pomarańcze czy np śnieżki zacznie dawać coś użytecznego np mf albo jakieś runki itp B) |
Cytuj:
snieżki są bardzo użyteczne na deco itp, a mf to 55 gp...sd to bodajże 325~...co to jest?.... |
No byla anketa na temat boteróffff, ciekawe czy cos zamierzaja z tym zrobic ;>
|
mam nadzieje ze niepogorsza kinow bo wczesniej gralem drutem i zmienilem na kina i teraz znowu drutem?? zal.pl moglo by juz zostac jak jest a nie koluja ludziol w glowach X(
|
@up
a kto ci kaze zmieniac? |
Cytuj:
|
Jeśli znów ulepszą sorca/druta, to ja po prostu kończę z tym "czymś"... -.-' No ale w końcu szanownemu CipSoftowi chodzi tylko o pieniądze, nie o zadowolenie graczy... Bizes, to biznes :p
|
Półtora roku niegram w Tibie, ale jeśli naprawde będzie sensownie grać sorkiem, to z pewnością powróce i rzuce WoW'a na jakiś czas. No moze nie do konca, bo chce Death Knighta heh. Zreszta narzekacie, a po updacie i tak bedziecie grać ;) Co bedzie to bedzie, zobaczymy.
Pozdro! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |