![]() |
Brzydka strzała, dym - mieszane uczucia (między źle a może być).
Ci mieszkańcy w podziemi mieszkają, bo takie małe, jednopiętrowe domy są. Co się stało z tym wilkiem co tam szedł? |
Pietruszka słusznie zauważył pewne potknięcia. Ja dodam od siebie, że zaintrygowałeś mnie tym pomysłem. Ludzie w zgodzie ze zwierzętami. HmHmHm... To może być bardzo ciekawe. Jeśli nie zarzucisz projektu, to na moje komentarze możesz liczyć.
Faktycznie, masz pewne problemy ze sklejaniem i stylistyką, ale to nic, czego nie da się poprawić w praniu. Na początek, przepuszczaj teksty przez edytor tekstu, nim je wkleisz do zdjęcia. Podoba mi się, ale głównie ze względu na pomysł. |
strzala i dym moze brzydkie ale z tym wilkiem to nie tak odrazu ^^
nie wiadomo co bedzie w 2 part |
Młooody! Nie daj poznać, że robisz fake'a dla komentarzy!
Poszczególny użytkownik, który mógłby zostawić po sobie posta zrazi się tym. Oczywiście taki, który chce dać to i tak da, ale taki niezdecydowany może wybrać X zamiast nową odpowiedź... Więc na przyszłość jak ktoś zada ci pytanie dlaczego robisz fake'a to: "Ku chwale forum, ku spełnieniu moich marzeń i przyjemności czytającego." Btw. Ja na ponad 50(?) obrazkową część dostałem trzy komenty ;p, ale później było lepiej. |
Podoba mi się...next part please :D
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@down no szczerze to nie xD ale zaczne :> |
@up
Taa... Co złobić kiedy tak po prostu jest. Kiedyś na tym forum było lepiej. @edit A czy ty komentujesz cudze fake'i ;? |
Fajne 9/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |