![]() |
Wczoraj przed lekcja wf w szatni kumpel mial winko wlasnej roboty! no to se lyknelismy troszke :P a na lekcjach to: spie, jem, pije, rysuje gadam z kazdym o wszystkim, i atkiet am bajery :D
|
Cytuj:
@Topic - bawie sie zeszytem/ksiazka/dlugopisem - rozkrecam i skrecam dlugopis :) - rysuje co popadnie... - robie mine jak ten gosc z reklamy Nestle (to takie o sniadaniu... ze ten kto nie zje to nie kontaktuje na lekcjach) - napierniczamy sie z kumplem ze wszystkiego... "hehe... popatrz na zegar. Jakis taki dziwny..." - "Heheh... no!" - WWO slucham nauczyciela - puszczam sygnaly na koma do wszystkich, ktorych mam na liscie Jeszcze jest kilka rzeczy, ale mi sie nie chce pisac ;P |
@up:
zwykla mala plastikowa kostka ma 6 scian. Mozna wiec rzucac na 1 z 6 mozliwosci (ocena, osoba, itp) Mozna na 1 z 3 (co robic, co sie stanie) Mozna 1 z 2 (tak, nie) Mozna 1 z 6 liczbowo (1=1, 2=2, 3=3, 4=4, 5=5, 6=5+dodatkowy rzut) i zabawa jest. |
AAA...
Ja robie zwykle to co drybrych ale czasami np. na WF'ie kiedy są nudne mecze w gałe gram jak w rugby :p Są też lepsze rzeczy jak np. eeeem... niektórzy z klasy się...mastur... Ale jak ktoś napisał co robi na przerwie to i ja napisze. Lecimy z kolesiami na łącznik a potem do kibla :D (zwykle jest nas tam 9) w tym kiblu jest fajnie bo niema okien ani nic kiedy zgasi się światło nic nie widać.Zgadnijcie co tam robimy?... stoimy.... :p Ale wracając do tego co robie na lekcjach to czasem rzucam gumkami po klasie albo dmucham papierowymi kiulkami w tablice (mokrymi żeby zostały) Ale nic ine powiem najlepszym moim zajęciem jest rysowanie pentagramuw na lekcji religi (SATTAN RULEZZ :p jk ) NIELUBIE KIEDY NAS PRZYŁAPUJĄ JAK ROBIMY TAKIE RZECZY BO WTEDY JEST DUŻO KRZYKUW I PRZEKLEŃSTW! |
Cytuj:
___ -- -- -- -- -- -- -- -- albo: __ [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] Jak słuchać discmana? Na jarzeniówce usiąść? |
Szczerze ? Tibia na kartce xD LOLLLL ale calkiem calkiem mi wychodzi :P
|
Ach mariusz, mariusz...
Cytuj:
|
Lol
Ja podczas nudnych lekcji najczenściej na religi bije sie z kolegom, plujem w tablice z rurki z kolegami, jem chipsy, śmiejem sie,gadam,bawimy sie z kolegom zapalniczkom,czasami podpalamy wyżute gumy z podławki z kolegom.
Robie dużo inych żeczy na lekcjach ale lepiej niepisze :) |
Ja mam taką specyficzną zabawez kumplem z ławki na religji, mianowicie zakładamy się kto szybciej dostanie uwagę, oczywiście jeżeli ktoś pójdzie do wychowawczyni a ktoś uwagę(choć dostał pierwszy) to ten u pani wygrywa, a już do końca szczęścia zostaje wizyta u dyrekcji lub pedagoga:p a co do samych sposobów na uwagę to można:
- zrobić 'skręta' z papieru A4(najlepiej wychodzi) nasypać do przodu trochę skrusoznej zielonej kredy i udawać, że palisz, było to jednak dawno temu czasochłonne bo teraz wystarczy kartkę A4 wyjąć i już masz uwagę;) - opcja 'kamikadze': Powiedzieć pani/panu, że jest dzisiaj bardzo ładnie ubrana/y, lecz jak zawsze miła/y (nie radzę, z góry przegrasz bo będziesz miał uwagę pozytywną i usłyszysz jak możliwie najgłośniej mogą się śmiać twoi koledzy z ławki:) ) -Podejść do tablicy jak nikt nie patrzy i narysować '666 r0x!'(skutkuje serio) Więcej możliwości nei opiszę bo pewnie zostany oskarżony o plagiat:( PS. A na wolnych lekcjach nic pożytecznego nie robię. To co wyżej lub śpię, ale to ryzykowne bo ktoś może ci coś zrobić. On wygra zakład z kumplem a ty... wolę nie mówić. |
Cytuj:
|
Jeszcze cos...
Kiedys na muzyce podmienilismy z xaotanem kable keyborda pani i magneta i puscilismy rammsteina jak ktos zdawal "gdy sliczna panna" na flecie :D:] :D
Później zajarani pobiegliśmy do Nuliga (brat xaotana) opowiedzielismy mu wszystko ze szczegółami, a on na to: Eeeeeee...My to na muzyce palimy gume pod ławką... |
Cytuj:
|
No to i ja :):
-Rysuje roznych kolesi z baseballami, siekierami, lub historyjki jak tych narzedzi uzywaja :) -bronie to Tibi, ostatnio mnie wzielo na axe, fajnie mi wychodza -eq do tibi, z tym troche slabiej idzie :) -rysowanie kresek na kartce xD -gadam z kolega -i najwazniejsze !! Wkurzanie nauczycielek, to mi niezle wychodzi Jeszcze wiele rzeczy, ale nie bede siwe rozpisywal xD |
Huhu! Co ja to robię na lekcji! Mam taka cool nową klasę, że przez prawie caly czas polewam. Ostatnio qmplem sie zmastu.... wiecie o co loto:) (na lekcji) A ja:
-Bawię sie z kolegami, np plujki gumki itd.:) -Polewam, z jak moj kumplem, ma prawie wylot ze szkoly, jedzie nauczyciela -Rysuję byle co na zeszycie -Zasypiam -Gadam z laskami i chlopami:P -Myslę co bede robil w tibii -Mysle jkaie jaja na przeerwie robić No, a jezeli lekcja jest naprawdę nudna, no to: "Pani! Boli mnie brzuch! Mogę iść do pielegniarki?? No i sobie siedze na holu. :D Jest jeszcze wiele innych!! Po lekcjach, zaniedlugo zaczynam robić projekt z qmplem, nad polskim jackassem;) Ja i on będziemu głównymi bohaterami:D |
A ja rysuje... Kazdego roku mam osobny zeszyt na moje rysunki 0_o... Jeszcze w KAZDYM nowym zeszycie ktory ma 60+ kartek to na marginesach robie 'filmiki'(wiecie o co chodzi?)-przewaznie ze 2och gosci sie naparza, bo najlepsze;) Raz zrobilem 4 gosci z kijami i to byl fajny filmik:P
Poza tym gadam z kolega(of korz), mysle o roznych rzeczach, z nudow nawet czasami cwiczenia robie(!!!)...Nie fizyczne, debile:P Tylko biore zeszyt cwiczen z danego przedmiotu i se robie... Ale co ciekawe nigdy jeszcze nie spalem na lekcji HA!HA!HA!:P A co do skretow-raz kolega wzial torebke herbaty, wycial dziure, nasypal zawartosc do jakiegostam papieru czy bibuly(juz nie pamietam) i se zapalil... Polowa 'fusow' mu wyleciala:P |
Apropo moich rysunków, dzisiaj moja i kolegi praca ze sztuki powędrowała do szkolnej psycholog...;)
|
hmm...
ja jak siedze na puerwszej ławce(a nie jestem kujonem) to podziwiamy koleżanki (a jest co podziwiac nas jest tylko 8 ). Jak np pisza cos na tablicy to jak się ..... wiecie oco biega :D Atak to zawsze rysuje w zeszycie nieraz zapomne i całą strone zarysuje :D Z kolegą sobie gadamy(przeważnie o grach RPG) Albo mowie pani czy moge iśc do klopa i ide na koniec szkoły i tak mi lekcja zleci moment :D
|
Cytuj:
@ topic -rysuje -bawie sie w origami -Robimy cos smiesznego - leze na ławce i patrze w zegar -gadam -wbijam klejem cyrkiel w ołówek :P |
a ja jak jestem na nudnych zajeciach to albo czytam ksiazke, albo spie...
|
- siedzę i wpatruję się w nicość
- gram w piłkarzyki z kumplami - gadam o niczym - lookam na zegarek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |