![]() |
ok zaczynamy :)
Bluza - zwykle czarna (adidasa, nirvany bądź metallicki) spodnie - jeansy ciemno niebieskie, często dżinsowe bojówki w takim własnie kolorze :) buty - ciemno-zielone timberlandy - buty do chodzenia po górach ::P ale fajnie wyglądają. thats all ::D |
@up:
+ Zubon i Keyaga. Byś się przyznał. :D |
Ciuchy to mam praktycznie w 3 kolorach: niebieski, czarny i biały. Nie licząc różowej sukienki, której i tak nigdy nie założę , no i dodatków.
Więc czapka: nie nawidzę czapek, białe nauszniki Kurtka: nie nawidzę, nie noszę. Za to kamizelka taka puchata i polar (niebieskie) Sweter: zapinany, czarny albo białe przez szyję. Bluzka: moją faworytką jest bluzka bez ramion do nich krawat z mojej obszernej kolekcji. A pozatym zwyczajne t-shirty Spodnie: niebieski dżins, niebieski albo srednio niebieski nie wycierany. Buty: glany albo eee... takie ni to lakierek ni to pantofel ni to traper. |
@Khan
Gdybym ja posiadał takie sprzęty to mmmm paluszki lizac :P |
Czapka : jak juz jest (only in zima ;) ) - czarny kolor
Bluza - bladoniebieski / zielony / czarny Spodnie - jasne jeansy / "przecierane", ciemne jeansy / ciemne jeansy / czarne jeansy / czarne sztruksy :P Podkoszulek - bialy / zolty / kremowy / czarny. Skarpetki - biale / szare / czarne Slipki - a tajemnica :P Buty - czarne only |
Cytuj:
|
Buty- (najwazniejsza czesc garderoby wedlug mnie)- orginalne czarne adidasy do kosza, w zanadrzu mam jeszcze orginalne bialoniebieskie reeboki z USA B)
Bluza- czerwona rozsuwana z kapturem, Lonsdale London Spodnie- szerokie, lekko poobcierane dzinsy Czapka- na zime z wielkim pomponem :p Skarpetki- jakies z rynku :p |
-Buty - adidasy(różowe - żart)
-bluska luźna -bluza czarna z kapturem -spodnie dresik(jak rosyjski biznesmen(tak napisalem bo niewiem jak to się pisze) NIe mówie jakich majtek i skarpetek:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |