![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Windows XP ;)
|
Cytuj:
|
Troche odchudzona wersja Visty :)
|
Ja mialem okazje pracowac na wszystkich windowsach (od 3.1) i MacOsie. Z linuksem mialem stycznosc, ale jakos nie chcialo mi sie babrac ;)
@Rybka Jakiego masz Maczka?:D Ja tez kcem. ;( |
Cytuj:
|
Ja tu muszę się zgodzić trochę z Żyłką, nawet jak zna się tylko 1 OS to ten OS jest ulubionym, bo jest jeden, chyba, że ktoś go nienawidzi a pracuje na nim z przymusu. Tu raczej wina stoi po złym podejściu do ankiety... by była w miarę reprezentatywna powinna być przeprowadzona wśród osób które miały styczność z tymi OSami...
|
DOS, najmniej awaryjny ;)
|
Ulubiony system operacyjny?
Linux Używam na laptopie i nie narzekam Windows Vista Nie testowałem Windows XP Używam na PC Windows 2000/ Me /98 98 i 95 bardzo fajne BSD Nie używałem Mac OS j/w Starsze Windows 3.11 mam na dużych dyskietkach DOS Jedne z lepszych systemów Pracuję na kilku systemach operacyjnych i chyba nie mam jakiegoś który by się wywyższał od innych. |
Cytuj:
Najczęściej pracuje na takich cackach : http://foteka.pl/full/c678c9cd804c69...e11edd75bb.jpg :P |
@Up
Mhm... Ja sie bawilem ajbookami i w szkole byly jakies stare zwykle maczki xD |
Cytuj:
|
Windows XP, z wiadomych powodów. Kilka razy próbowałem już przenosić się na Ubuntu, ale jednak nie mogłem zerwać z nawykami. No i rodzina korzysta z kompa, a ja nie mam miejsca na trzymanie dwóch systemów na tak małym dysku.
|
Cytuj:
|
XP z przymusu, Ubuntu z przyjemnosci.
|
Cytuj:
@down: może i dziwny, ale linux mi nie pasuje po prostu :/ za dużo babrania się w tym... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |