Ufocznik |
17-12-2007 16:15 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
(Post 1772778)
Eh... moje konta? Lepiej zobacz kiedy te konta zostały zrobione, a to, że ja na 50 lvl'u dostałem propozycję wywiadu, to już moja sprawa, a kto je opublikował jego. Co do deda na 16 lvlu... jest to noob char 162 EK, więc ten oto, własnie 16 Sorek, miał ze sobą dużo mfów i sdów, bo nie był sam tylko z 3 innymi kumplami... a jako, że ja trenowałem to miałem tylko 1 bp uh przy sobie, reszta na food poszła.
A żeby znać mnie to trzeba na danubii pograć...
|
50~ lvl nie ma prawa pasc od 16 lvla jesli nie jest noobem (no chyba, ze zbierze sie dwudziestu takich 16 lvl), a swoja droga co to za legenda serwera ktora lazi z 1 bpkiem uhow i pada od noob charow?:S
Cytuj:
A tak właściwie czym się różni wywiad ze mną, a wywiad z np. MDW?
|
tym, ze jego wszyscy znaja, a ty jestes jakims anonimowym 50 lvlem z danubii (NIE, nie jestem "wyznawca" mdw)
Cytuj:
Bo co? Bo on wbil 300+ lvl na NON-PvP... GZ DLA NIEGO! Na PvP nawet by 100 nie wbił.
Wywiady, które szanuje to te, których osoba odpowiadająca gra na światach PvP.
|
i co za tego? ty na pvp ledwo wbiles 50 lvl, faktycznie wielkie osiagniecie
jak dla mnie zalosny wywiad, nie dlatego, ze przeprowadzony z low lvlem, moglby byc gdyby ten low lvl rzeczywiscie cos osiagnal i byl legenda serwera za jaka sie podaje; bo jak dla mnie to zalosne, ze ktos na forum robi z siebie bohatera, bo biegal ze skullem a hlvle go nie ubili :S
a tak btw, masz cos do non-pvp, tymczasem sam tam grales
Cytuj:
Kafum - Nie. Wcześniej grałem na serverze Calmera, miałem tam 61 EK, a pierwszą moją postacią był Rapley czy jakoś tak na serverze Elysia.
|
i chociaz twierdzisz, ze jestam tam duzo latwiej niz na pvp, to i tak miales niski lvl
Cytuj:
Bo on wbil 300+ lvl na NON-PvP... GZ DLA NIEGO! Na PvP nawet by 100 nie wbił.
|
GZ DLA CIEBIE! wbiles 60 lvl na pvp, a w dodatku masz aż 50 lvl na pvp
żenada
|