![]() |
Domyślam się, że na rooku też występuje w końcu tam jestem i zmieniło mnie w ducha :D
|
wg mnie ten cały tekst jest tak żałosny, jak wszystkie newsy z tibia.com
Och ten halołyn her, omejgosh niespodziewanie się zakradnie i mnie zamieni w okropnom bestyjeł! oh AJm soł scery. Szczególnie, że ta kreatura niczym nie różni się od zwykłego królika pod względem wizualnym, więc nie wiem gdzie tu jest ten haczyk, a żeby się tym jarać to trzeba mieć nieźle nasrane pod deklem[; Och zmieniona nazwa królika biegającego po pohu/rooku to rzeczywiscie powód do niewyobrażalnej paniki. Ten sposób jak oni to opisali.. to trzeba mieć niezłą wyobraźnie, żeby się tym podniecić;; btw to już chyba mój 3 halozuyn z tib10m i niestety nie umiem się cieszyć z 23 osobami wcześniej:/ @down sorry, bawmy się, jest impreza :D |
@up
Kolejny któremu w głowie tylko cyferki, a zero zabawy... |
ja stałem z 1h przy hare bo chcialem zeby mnie w torturera zamienil , ale bylo ze 80~ osob i ciezko bylo sie do niego dostac wiec zostalem tylko ghostem i phantasem :C
Szkoda tylko ze te przebranie tak szybko znika. |
01:06 Solik [39]: penguin plz
;p Na Rooku ujdzie, ale na mainie to porażka. Wśród tylu luda nawet zajączka nie widać. Byłem już wszystkim co możliwe, wylogowałem jako Pirate Skeleton. Podoba mi się. |
Cytuj:
|
Mogli przynajmniej zmienic outfit i dodac jakis nowy. To tak samo jak z orshem i marghota, te same outfity a inna sila.
|
@Up
Fakt, ale zmienił się teraz wygląd Morgarotha... look. @Topic Spectre mi się spodobało! Tak sobie skillowałem nowym palkiem, i przez ten kostium nie było to nudne! :D Pełno noobków na trolach... np. taki tekścik (nie zapisałem :P): Noob:Ej Ja:ta? Noob:pl Ja:ta... Noob:spoko Ja:? (po jakichś 5minutach przychodzi i) Noob:Masz pacc Ja:Nie Noob:Masz pacc Ja:Przeciez mówie ze nie Noob:Zmieniles sie w potwora i chcesz mnie zabic! Ja:LOL Noob:(Krzyczy)HELP ME! POTWOR HERE! I uciekl =] Pozdrawiam |
Dupny event :P
|
Wczorja ten szajs zamienilk mnie
na rooku: w vampira, mumie, dark touturera na mainie: vampira, ghoula |
Cytuj:
|
@Up
Pewnie, przeciez Tibia to gra dla prawdziwych twardzieli ;) @Topic No fajnie, ale i tak nie skorzystam :P |
@upup
Nom zgadzam się... W tym evencie czuć plastikiem. Mnie w nic nie zamienił ponieważ ni h*^a dostać się do niego. |
a ile on dni jest w tej tibii? tylko 1 listopada czy do 7??
|
A ja mam wogole pytanko gdzie ten krolik jest l
|
wczoraj byl ;p dzisiaj juz go pewnie nie ma ;p
|
niema ch*ja we wsi. Po resecie zniknal;)
|
<<< Ja teraz tak wygladam
|
xD
a ja zadnych przygod nie mialem ;p
|
Fei Isimus [6]: zajonczek wielkanocny wczoraj mnie zmienil
Potęga nupów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |