![]() |
Chciałbym zauważyć, że to nie jest Bóg, tylko Bog. Co nie zmienia faktu, że fake ssie tak mocno, że aż boli. Ja jako jedynie obserwator, nie żaden pro twócra, zaliczam to do jednego z gorszych jakie widziałem. Dla mnie osobiście fabuła jest bardzo ważna. Bo co z tego, że fake będzie piękny, jeśli będzie o niczym? Tak czy owak 1/10 (za zwłoki na statkach).
|
O ile wykonanie ładne , to taka fabuła i wyśmiewanie się z Boga - jak chcesz dostać w dupe to cho ? 3/10 za ładne stworki i postacie. I byki straszne!
Kulikos - Zauważ że jest to dysletyk-fake , i gdyby nie to było by Bóg a nie Bog... |
Cytuj:
|
up@ dzięki za wsparcie :)
Żeby nie spamować zachęce produktatora fake'a. NIE RÓB WIĘCEJ TEGO FAKE'A BO SIĘ BRZYDZE. :baby: |
Ehh usunalem post z powodu debilizmu no ale ok . ;p
|
usunięte z powodu głupiej treści nie chce się więcej kłocić.
|
@up
Na paincie nie trzeba się znać, chyba że mówimy o pixelartach. @topic Strasznie niechlujny, dziwny i jakiś taki niesolidny fake, ale kto wie, nawet zaciekawiło mnie co dalej... Oceny nie dam bo prolog btw. Jeśli piszecie "Bóg" to macie na myśli naszego Boga, chrześcijańskiego. Jeśli piszecie bóg to możecie mieć na myśli jakiegoś innego. |
up2 , up3 , up4@
Ja pindole .... Przestańcie plz... |
Cytuj:
Teraz potrzebne są jeszcze efekty Aha i ie zrobiłeś 4 fake'ów tylko 2 -.- A średnie Twoich fake'ów to 6.5 --- w dodatku dałeś tylko jedną część :> 6.7 --- miałeś dać kolejnego parta, ale... ale... Hmm...jest więcej Twoich fake'ów? Jest fake z oceną 9? Nie! A w ogóle to o co Ci chodziło z tym dachem?! Aha i nie wiem czy wiesz, ale zarejestrowałeś się w 2005, a nie w 2004 roku :> <ale wiem, że "byłeś" na forum dłużej, tyle że bez aktywności> @Bóg: Według mnie można używać boga ale nie jako Boga... I jeśli osoba opowiada coś w fake'u to można napisać z dużej, ponieważ ona mówi o "Swoim" bogu ;) Tą historię o bogu itp. opowiada chyba ten ojciec tym dzieciaką :-) @edit: Matixek robi lepsze fake'i, niż Polakowski :) Chociaż FullMetal war mu trochę nie wyszedł :< Ale za to akademia Nekra mi się podobała :D <znaczy podoba, chociaż na te czasy to trochę...> Może zróbcie pojedynek xD |
Omfg wezcie sie nie kluccie. Panie super, evul painT mozna prosic o uspokojenie sie? Jak czytam takiego typu komenty to zeczywiscie niech autor sobie odpusci z fake.
|
@X-zero
Fullmetal war bylo zabiciem czasu xD Akademie skonczylem bo stracilem dane. ;p Planowalem zrobic lepszego fakea ale nie lubie planowac wiec skonczylem go zanim zaczalem ;p btw. Jeden normalny mnie poparl. no ale nie bede sie klocil bo to nie ma sensu. |
1/10!
Nie rob juz wiecej tego fake Plx bo inaczej X(#!@%
Debilizm 1 nr. Debilizm 2 nr. Debilizm 3 nr. Nie rob juz wiecej i zagadzam sie z ALL 1/10 :) |
Cytuj:
|
http://img148.imageshack.us/img148/2...brain35nv6.png
Fake ssie. Fabuła jest NAJWAŻNIEJSZA w fake. Kapiszy? |
Nie wiem czy ktoś już tego nie napisał, ale "logo" (ten pierwszy obrazek) to okładka płyty (marnej zresztą) "Żywioły" polskiego, rockowego zespołu Żywioły, tak więc plagiat.
|
@up
Ty .. Serio ? Nagrodę nobla dostaniesz... |
Nikt wcześniej o tym nie napisał, a nie każdy musi o tym wiedzieć. Jest to po prostu kolejny dowód na to, że ten fake to śmiech na sali i generalnie żal.tibia.pl . Więc 'cził ałt', synu.
|
@Michoss
muwisz ze fabula jest najwazniejsza w fake a twoj fake "Precelek" dajmy mu szanse niech pozmienia troche itd |
Kurna rób że dalej tego fejka, strasznie mnie ciekawi co dalej, masz w cholerę komentarzy :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |