![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol ja na 80 sobie klepie frosty spokojnie a moj kumpel na 72 juz zaczynal na nich expic a ktos tu powiedzialal ze od 120 dopiero LOL:D
|
@UP
Zblocz 2 naraz i je zabij + zrob to bez duzego waste. Zobaczymy czy tak 'spokojnie' bedziesz je bil ;) btw. nie zdziw sie jak wyrwiesz kiedys combo razem z podlog± i padniesz. |
W ogóle co to za temat, kłócicie się o co¶ czego nie ma na filmie (w ogóle filmu nie ma 8o)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Frosty nawet na ots sa silne :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz to człowieku z krzesła spadłem, dobry ziomu¶ jeste¶. :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
dobry sposob, pierwszy raz widze zeby w taki sposob tam expic, musze to wyprobowac |
Cytuj:
@To ze roo przezyl, to czysty fart/przypadek |
Frost spokojnie ci potrafi za 1k zapodac ;] Wiem co mowie,bo na 125 dwa frosty mnie na combo zlozyly ;]
|
Racja, przeciez ja na 55 lvlu luzno solowalem juz frosty.
|
@up
i wtedy się obudziłe¶ z ręk± w nocniku. |
Pierdolicie wszyscy o tych frostach. A czy kazdy z was kurwa stoi ciagle na wprost od frosta, drapiac sie po jajach a nie czekajac zeby sie uleczyc i liczyc ile dostaniecie dmg na ture? NIE KURWA
To ze moze wyjebac 1k ~ moze byc i prawda ale wyjebie tyle raz na jakis czas . Po za tym paladyn nie stoi obok frosta tylko biega z nim wiec dmg za lape odchodza. Wave tez raczej nie trafi chyba ze zle biegniesz. ALe zanim on ci zajebie taki spam hitow powinienes miec czas zeby sie uleczyc wiec WY*******AC |
dam jeszcze raz bo widzę , że jeste¶cie ( niektórzy ) ¶lepcy ;<
http://i175.photobucket.com/albums/w...95combohl3.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |