![]() |
Cytuj:
|
W 4tym odcinku "Gołodupcev" zajumałeś z Włatców Móch.
http://pl.youtube.com/watch?v=jQhMUp...php?page_id=32 11:40-11:45 minuta. |
Cytuj:
|
Och...
Prolog - jako takie przedstawienie postacie Drugie - może być... Trzecie - eeeheee? Czwarte - ehe? Widać wpływy sponsora. |
zajebiaszcze, zrobcie kiedys spotkanie precla i zygmusia ;]
|
@up
Jesteś jasnowidzem ;]? |
Cytuj:
Ale on nie ma Swojego fake'a paskowego...ja nie mam pomysłu na paski...zawsze wydają mi się głupie/nieśmieszne... @down: Aha...to trochę potrwa xD |
@up
Qpa będzie w Preclu. Od 10 odcinka (Nie pytajcie ile odcinków już mam na składzie, boi tak wam nie odpowiem ;]) |
A o to długo wyczekiwany przez Michossa (aż około 7 godzin) odcinek specjalny pt. Wywiad.
Zapraszam do oglądania! Odcinek specjalny. Wywiad. |
O bosh , przejrzałem na oczy - nie marnuj takiego dobrego fake na wywiady z tym porytym bohaterem porytego fake - to samo gówienko chore co 300 orcuf...
|
@up
Mój drogi, wiem że musisz się wyżyć, bo nazwałem twój fake dziadowym i byle jakim, ale proszę, daj już spokój. |
A weź się wal panie up@.....
|
|
Fajne. Dostajesz 7 dodatkowych preclopunktów.
I, nie, nie będę fake'a oceniał w skali. Po prostu jest dobry. |
lepiej aby było w kobiete zmiana i bez consored XD Dobre jak zwykle B)
|
Strasznie banalna fabuła, a raczej jej kompletny brak. Śmieszne... nie wydaje mi się. Może odcinek z preclem chyba najlepszy, nie ze względu na humor, lecz ze względu na pomysł.
Reszta? Porażka. |
Beznadzieja i tyle ;<
|
Cytuj:
Ojezu, jaki nerd. ;;;;; |
@wszyscy którzy uważają fake za dziadowy
Spadajcie na 300 orcuf i precla to wasz poziom.... |
@up
Twoj poziom to naruto na moscie... za pewne nawet nie wiesz co to jest. Mam cie dosyc na tym forum jak zapewne wiekszosc uzyszkodnikow ;p @Topic Fake nawet fajny nie umiem oceniac paskowcow wiec 7/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |