![]() |
Nono ładnie ;D
|
Pięknie , na takim lvl huhu
A tak w ogóle to : Using one of 2 spell runes... oznacza , że w bp został OMG 1 SD :cup:8o |
@topic
no ładnie ciekawe czy to najmniejszy lvl w tibii jaki wykonal to zadanie ;] @offtop o co chodzi z tym 1337? |
rehost
moge prosic o rehoscik :)
|
Cytuj:
a tak wogule to brawo:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
a dokladniej?:P
jest jakas definizja tego 1337? |
Cytuj:
1 SD zostal, ludzie :D Big gratz questu |
Cytuj:
a tak w ogóle sie pisze *w ogóle ^^ |
Cytuj:
1337 to jest elitarna elita najelitarniejszych znawców, ty do niej należysz. |
E tam... Mi sie prawie udało na 75 lvl Ed ;p Prawie ponieważ wziąłem o jeden stone skin amulet za mało ;S Obliverator na red hp był i miałem 30 SD ;S
No ale GZ ^^ |
Na dolerze 54 ms zrobił ;d
(mniejsze extaused) |
No wiem ze na pvp-enf robily nizsze levele ale na normal pvp chyba mam najmniejszy ?
Tak slyszalem i wole sie upewnic |
Gz pokazales zasmarkanym 11 letnim kinom ze sorc tez potrafi pokozaczyc ;)
Btw ile brales stone skinow, might ringow, sd, mf etc? |
Using one of 2 spell runes... 8o
Gratz wygranej... |
Ile stonow? 29
12 m ringow 160 sd 160 mfow mastermind potion |
btw co to potion daje?
@ty |
+2 mlvl :)
Dlatego na filmie mam 64 a nie 62 |
Cytuj:
Etoric czy Ty myslisz ze jezeli Ty spedzasz cale zycie na forum to ja tez musze? get a life kid -.-' |
Wow, niezle ;d
ÇóŃg®â†ülă†Ďöń§ menz xdd ;d http://foteka.pl/full/cbbb7ad02eff40...e841f87711.jpg 20:53 Weliston Hibar [8]: pomusz mi 20:53 Weliston Hibar [8]: kupic ruzcke |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |