![]() |
Czy to tylko ja mam wrazenie, ze Bialason jest bardziej smieszny niz Druido~?
|
Mi się też podobało. Ładne fragi! ;)
PS. Eee, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić taki film? Albo linka jakiegoś podać do jakiegoś tematu lub innego forum albo coś innego. Bardzo proszę, z góry dzięki. Pozdro |
mmh jeden z ładniejszych wmv jakie widziałem ;P
podoba mi się jak ktoś pada i w niektórych momentach jest takie zdjęcie pod kontem :) filmik polecam! |
Czy tylko ja miałem takie dziwne kolory ?. Jak dla mnie kiepskie WMV. A co to panoff up to słordy sa fajne ;)
|
Cytuj:
Nie porównuj mnie nawet do takich bez mózgów Popatrz do lustra i nie pisz mi więcej takich komentów... |
Cytuj:
|
@Autor
Nie przejmuj się tym co oni mówią bo co 2 z nich nie przekroczył 13 roku życia. @Topic Film mi się bardzo podobał rób dalej bo świetnie Ci to wychodzi. |
Cytuj:
@ niezłe, tylko szkoda, że taka słaba grafa:( |
Cytuj:
|
no dobre dobre powiedzial bym nawet ze bardzo ;p
p0zdr0 ! ;] |
Następny film będzie już kosmos.
Umiem już dobrze posługiwać się Sony Vegasem a więc grafa nie bedzie taka zła (jak pozwoli na to youtub) Dziekuję wam za pozytywne komentarze. no ale czekajcie na następny, to już bedzie wypas - postaram się na maxa Pozdro |
Super Filmik
Mam pytanie jak robisz te zblizenia to w programie czy jak :) ? |
Cytuj:
Ściągnij i poczytaj na necie podstawy użytkowania (jak nie masz ziomków co sie na tym bawią) Życzę miłej zabawy! |
Dzieki a filmik taki wypasiony efekty itp :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty chcesz zrobić z siebie kogoś mądrego... noo ale jak widzisz to ci nie idzie ... dlatego bye |
Cytuj:
@down: tak, tak, panie dorosły, nie umiesz nawet napisać 'chuj' poprawnie, i myślisz, że jak poszedłeś do gimnazjum, to jesteś fajny. |
Stulcie już mordy dzieci bo to nie film dla was..
Na huj zawsze leszcze muszą wbić na mój temat ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |