![]() |
Cytuj:
|
Co to za akcja pod Carlin?:p Padl ktokolwiek oprócz noobcharów [anyway good frags, dpft;p]
|
nie w*****ać mnie tym gównem--
|
heheheh trudno nie poszlo ;D ale to nie koniec ;p
Opis Mass na Carlin shipie na Sauron~ niestety nie udało nam sie go sklonic zeby sie polozyl na ziemie szybki regrup i schowanie sie do bezpiecznego miejsca na bugach.... nie padl nikt z zadnej strony poza kilkoma 9lvl. To na tyle Cya Guys;*:D |
Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io
|
Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io
No spam plx fdsafasdfnasjkdfabfijkalfn;rfewafe;fmlwka54t4jl5n4 23l654$#^3563 6536343%^#%^#%^53635gfdbgdfhdfhdgergheryedh^$&$Y&% # ^GDFgdfgdfhdfahfhsgd%56^#^#$&#%%#%@^@$&#%^@$&#$fh |
[quote=Szefoo;1732018]Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E Poll
Użytkownik forum Data dołączenia: 22 09 2003 Domyślny Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io No spam plx dashjfkbnadskfbasdigjndasgjklsangjksangjsdfkanjkhn onfadohnadijhnldfalajnh;fkldhnadoi;fhndajhodfohnmf djklgnflkdsgnofksgmnfkldhndokg;lnfdaklhndfokahnadf okhndfoakjnhoadknhodafnhadlkhnmdfaohkdfan |
Nudzi mi sie juz nie bde ...;(
|
Znowu bijom
help |
mnie tesz bijom
help |
Kto was bije ??
|
,,i,, all
"dowalcie im" "gz akcji" "kiedy nastepny mass log? :)" "wygracie!" "powodzenia nastepnym razem" "gz fraga!!"
"dpft maja private respy ;(" "dpft pa" "mam payment od dpft! ;(" "dpft mnie zabili ;(" wiecie co ludzie? pier*** sie i lizcie dalej dupe turtlom... po co tracic 2 lvle na wojnie jak mozna stracic 3 od dpft i dalej plakac i im dupe lizac. Widac ze tym servem rzadzi teraz tylko banda updatowych i botowanych glupkow bez honoru i checi normalnej gry. Szczerze mowiac ciesze sie teraz z tych private respow :) Milego dalszego expa na ratach arcanio ! a btw naszej ostatniej akcji na carlin? ASDFSDFASR@sadfqwefaq#rserf@q$#tagdszfarserfa$ #fwadfzsfaehgafdrasdf |
Cytuj:
@duł ciebie tesh pobili? |
Ja padłem.... :|
Mam nadzieje, że mi gs-a chociaż oddadzą.... |
A mnie mama kablem pobila ;(;(;(
Dzis zawody!!!:cup::cup::cup: |
zawody w biciu kablem?
|
Cytuj:
Nie...zawody w kosza ;] |
jak to sie ma do tematu?
|
@up
a jak myslisz pajacu? jestem ciekawy czy sb aka occitane przestanie robic massy ;p |
;p
Odnosnie wojny to pewnie jak zwykle DPFT wygra. :]:] Nie ma opcji jak narazie zeby ktos ich pokonal... Silver flame by musialo zrezygnowac ze współpracy z nim a przeciwko dpft by musialy stanas Sfora AoR etc.. :P Inaczej nie chuja nie da rady :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |